ERZURUMHaber Girişi : 21 Haziran 2016 03:13

Yeni iş kapısı

Yeni iş kapısı
Anadolu'nun 'çağrı merkezi üssü' olan Erzurum şimdi de uluslararası alana açılıyor
Turkcell Global Bilgi, Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ATASEM) işbirliği ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'nın  desteği ile  ''İnternet Teknolojileri Teknik Destek Sertifika Programı'' nı başlattı. Sektöre kalifiye eleman yetiştirilmesine katkıda bulunmayı amaçlayan programın açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.
Sertifika töreninde konuşan Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "TURKCELL'in Erzurum' a büyük katkıları olmuştur. Erzurum'da yapılan görüşmelerle Erzurum Palandöken Gazetesi sahibi Mehmet Şener ile konuştuk ılımlı baktı. Konuşmamızda Mehmet bey TURKCELL ile iletişime geçti. TURKCELL çağrı merkezi kurulmuş oldu. Milletvekili olarak 10. Yıl kutlama törenine katıldım. Genel müdür Kaan beyin bir cümlesi beni onurlandırdı. Bu çağrı merkezinin Erzurum'a 10 yılda 1 milyar lira katkı sağladı.
Etiketler : turkcell
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.