GÜNDEMHaber Girişi : 07 Ağustos 2024 06:17

Vali Çiftçi’den EGC’ye ziyaret

Vali Çiftçi’den EGC’ye ziyaret
Vali Mustafa Çiftçi, Erzurum Gazeteciler Cemiyetini (EGC) ziyaret ederek Başkan Mehmet Musa Çakır ile görüştü.

EGC’de gerçekleşen ziyarette Vali Çiftçi ve beraberindeki Vali Yardımcısı İlyas Öztürk’ü Başkan Mehmet Musa Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Kentin sorunları ve gündeme dair konuşmaların yapıldığı görüşmede Vali Mustafa Çiftçi, cemiyetin çalışmaları vev faaliyetleri hakkında Başkan Çakır’dan bilgi aldı.

Erzurum Valisi Çiftçi’ye, şehrin basın geçmişine dair bilgiler aktaran Mehmet Musa Çakır, mesleki birlikteliği sağlama ve sektörün sorunlarını çözüme kavuşturma noktasında Erzurum’da özel bir gayret içerisinde olduklarının altını çizdi.

Geçtiğimiz günlerde KUDAKA’da Pusula Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Sevda Güneş İncesu ile Yazı İşleri Müdürü Cihat İncesu’nun maruz kaldığı saldırının da konuşulduğu ziyarette Vali Çiftçi, yaşananların hoş olmadığını kaydederek gereğinin yapılacağını dile getirdi.

Müfettişlerin çalıştığını kaydeden Vali Çiftçi, “Şuan araştırmalar yapılıyor, yaşananları onaylamıyoruz. Sonuç ne olursa olsun öncelikle Türk’ün töresinde böyle bir şey yoktur. Evine geleni güzel bir şekilde ağırlarsın” dedi.

Ziyaretin sonunda EGC Başkanı Mehmet Musa Çakır, Vali Çiftçi’ye isminin yazılı olduğu bir kalem hediye etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.