ERZURUMHaber Girişi : 06 Mart 2015 12:32

Tevfik Özel'den Palandöken'e ziyaret

Tevfik Özel'den Palandöken'e ziyaret
AK PARTİ'DEN aday adayı olan Erzurumspor eski başkanlarından İşadamı Tevfik Özel, çalışmalara hızlı bir şekilde başladı.
AK parti Erzurum milletvekilliği için aday adayı olan işadamı Tevfik Özel Palandöken Gazetesi'ni ziyaret etti. Gazetemiz Başyazarı Mehmet Şener'le görüşen Özel, çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Takımın zor dönemlerinde elini taşın altına koyarak Erzurumspor başkanlığı görevini de üstlenen Özel, AK Parti'nin iddialı adal adayları arasında bulunuyor. Her fırsatta teşkilat üyeleriyle biraraya gelerek, projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Özel, aday olup milletvekili seçildiği takdirde önemli yatırımlara yenilerinin eklenmesi için gece gündüz çalışacağını söyledi. Erzurum'un özellikle turizm alanında önemli bir potansiyele sahip olduğunun da altını çizen Özel, "Gerek sağlık, gerek, doğa gerekse kış turizminde çıtayı yükseltmek için var gücümüzle çalışacağız. Yatırım için Türkiye'nin en avantajlı illeri arasında yerini alan şehrimize özellikle turizm alanında yatırım kazandırmak için önemli girişimlerde bulunacağız. Kısacası AK Parti'nin son 12 yılda şehrimize kattığı yatırımların üzerine yeni yatırımlar ekleyerek yolumuza devam edeceğiz"dedi.
Kış turizmi yatırımlarıyla Erzurum'un bir spor şehri olduğunu da ifade eden Özel, "Her alanda başarılı sporcularımız olsun istiyoruz. Salınlarımız boş kalmasın, kayak bilmeyen bir tek vatandaşımız olmasın bizim isteğimiz ve dileğimiz bu. Şehrimizin sorunlarını yakından bilip, takip ediyorum. Memleket aşığı birisi olarak, TBMM çatısı altında bu memleketin bir evladı olarak Erzurum'a hizmete devam etmek istiyorum"dedi. 
Etiketler : şener
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.