EKONOMİHaber Girişi : 02 Ağustos 2011 10:07

Sarayköy ilçe Müftülüğünden Camiler Arası Futbol Turnuvası

Sarayköy ilçe Müftülüğünden Camiler Arası Futbol Turnuvası

Sarayköy İlçe Müftülüğünün düzenlediği "Camiler Arası Yaz Kur’an Kursları Halı Saha Futbol Turnuvası" final maçları, dereceye giren camilerin kupalarını almasıyla sona erdi.

3. lük ve 4. lük için  karşı karşıya gelen Çınarlı Camii ve Çarşı Camii Takımları arasında oynanan günün ilk maçını  10-4  lük skorla Çınarlı Camii takımı kazanarak turnuvanın üçüncüsü oldu.Çarşı Camii takımıda  en az sarı kart gören takım olduğu için centilmenlik kupasını almaya hak kazandı.

Günün ikinci maçında ise Hükümet Önü Camii ve Gerali Köyü Camii takımları final için karşı karşıya geldiler. 8-3  lük skorla galib gelen Hükümet Önü Camii turnuvanın  birincisi olurken, Gerali Köyü Camii’de turnuvanın  ikincisi oldu.

Kupa törenine katılan İlçe Müftümüz Zafer Yıldız, Yaz Kur’an Kurslarına katılan kursiyer öğrencilerimizin birbirleri ile tanışmaları, kaynaşmaları ve sosyalleşmelerine katkı sağlaması açısından böyle faaliyetlerin çok faydalı olduğu ve bu faaliyetimizinde amacına ulaştığı için memnun olduklarını ifade ettiler.Konuşmasının devamında İlçe Müftümüz Zafer Yıldız, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Din Görevlisi arkadaşlara, maçları adaletli olarak yöneten hakem, Yusuf Aktaş ve Mehmet Çetinkaya arkadaşlarımıza, Ceza Evi Halı Sahasını bizlere tahsis eden Ceza Evi Yönetimine teşekkür ettiler.