GÜNCELHaber Girişi : 23 Ağustos 2009 10:40

Portakallık Kız Kuran Kursundan Muhteşem Final

Portakallık Kız Kuran Kursundan Muhteşem Final

Rize Merkez Portakallık Kız Kuran Kursu 15.yılını muhteşem bir programla kutladı.Programa İl Müftüsü İlyas Serenli,İl Müftü yardımcısı Yahya Çankaya,Kuran Kursları Müdürü Naci Çakmakçı Diyanet-Sen Rize Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı.

 
Programın açılış konuşmasını yapan Kuran Kursu Öğreticisi Vildan Kalkavan ; yaz kurslarının çok faydalı geçtiğini,yaz kurslarını sevdirmek için çeşitli etkinliklerde bulunduklarını ,bu etkinlikler kapsamında Cami Ziyaretleri,Kabir ve Tarihi Mekan ziyaretleri,Çocuk yuvası ziyaretleri,piknikler ve diğer sosyal faaliyetlerle yaz kurslarına gelen çocuklara iyi vakit geçirmelerinin sağlandığını belirtti.

Programın devamında yaz kurslarına gelen çocuklardan oluşan ilahi korosunun okumuş oldukları ilahiler,şiirler ve oynadıkları tiyatrolarla programa katılan izleyicileri mest ettiler.

Program sonunda  çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere hediye verilmek üzere kürsüye davet edilen il Müftüsü İlyas Serenli ; Programda emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Program İl Müftü Yardımcısı Yahya Çankaya'nın Yaz Kursları süresinde okunan Hatmi Şeriflerin duasını yapmasıyla sona erdi.