EKONOMİHaber Girişi : 16 Ekim 2009 00:01

Müftü Gürlen'den Hasta Ziyaretleri

Müftü Gürlen'den Hasta Ziyaretleri

Siirt Müftüsü Mahmut Gürlen, Camiler ve Din Görevlileri haftası nedeniyle İl Merkezinde bulunan yaşlı ve hasta aileleri evlerinde ziyaret ederek gıda yardımında bulundu.

     Siirt İl Müftüsü Mahmut Gürlen, Camiler ve Din Görevlileri ziyaretleri kapsamında, Cumhuriyet Camii İmam-Hatibi Maksut Erden ve bazı din görevlileri ile birlikte yaşlı, Hasta ve kimsesiz aileler ziyaret edilerek moral verildi.


    �Siirt Müftüsü Mahmut Gürlen, İslam dininin yaşlı ve hasta ziyaretlerine büyük önem verdiğini söyledi. Gürlen, Müslümanların birbirlerine en fazla ihtiyacı olduğu zamanlar hastalık ve yağlılık anlarıdır. Hasta ve yaşlı ziyaretleri, kardeşlik duygularını pekiştirdiği gibi, yaşlı ve hastaya moral desteği olması açısından çok önemlidir. "Hasta ve yaşlı ziyaretinde bulunan kimselerin ziyaretten dönünceye kadar cennet meyveleri arasındadır."diyerek dinimizin hasta ve yaşlı ziyaretine verdiği önemi ziyareti esnasında dile getirdi.

  Daha sonra din görevlileri tarafından temin edilen gıda paketleri ziyaret edilen yaşlı, ve hasta vatandaşlara dağıtıldı.

  

    Din görevlilerinin ziyaretinden memnum kaldıklarını belirten Yaşlı ve hasta vatandaşlar, ?Bizleri bu mukaddes ve güzel günde hatırladığınız için teşekkür ediyoruz.? dediler