ERZURUMHaber Girişi : 12 Mart 2015 08:01

Kral geliyor

Kral geliyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Suudi Arabistan ziyaretinin olumlu geçtiğini belirterek, yakın bir zamanda Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz'i Erzurum'da ağırlayacaklarını söyledi.
BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Erzurum'u kalkındırmanın ve geliştirmenin yolunun şehre yapılacak yatırımlardan geçtiğini belirtti, Sekmen, bu manada Vali Ahmet Altıparmak, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve iş adamlarıyla birlikte Suudi Arabistan'a gittiklerini, burada yatırımcılarla bire bir görüştüklerini söyledi. Arap iş adamı Sulaiman Al Muhaidib'in daha önce Erzurum'a geldiğini, Erzurum'a yatırım yapmak için bir ön çalışmada bulunduğunu ifade eden Başkan Sekmen, bu yatırımcının kendilerini Suudi prensiyle görüştürdüğünü söyledi.
 PRENS Mukrin'in  arap işadamlarına Erzurum'da gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiğini de belirten Başkan Sekmen, "Sayın Prens Erzurum'a gelen işadamlarına gösterilen yakın ilgiden dolayı tüm Erzurumlulara  teşekkür etti. İşadamlarının Erzurum'dan olumlu izlenimlerle döndüğünü bize ifade ettiler.  Prens Mukrin ayrıca bundan sonra yatırım yönlerini Erzurum'a çevirdiklerinin de müjdesini verdi" dedi. Sekmen ayrıca Prens Mukrin'in yakında Erzurum'a geleceklerini ziyarete Kral Selman Bin Abdülaziz'in de katılacağını söyledi.
Etiketler : kral
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.