ASAYİŞHaber Girişi : 15 Ekim 2024 07:22

Kent merkezinde bir ayda 174 kaza

Kent merkezinde bir ayda 174 kaza
​​​​​​​Erzurum’da polis sorumluluk bölgesinde Eylül ayı içinde 174 ölümlü-yaralamalı trafik kazası yaşandı.

Erzurum’da 2024 yılının ilk 9 aylık trafik istatistiklerine bakıldığında polis bölgesinde meydana gelen trafik kazalarında daha çok maddi hasarlar yaşandığı görülüyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan aylık trafik istatistik bültenindeki ölü sayıları kaza yerindeki verileri ifade ediyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı Trafik İstatistik Verileri ’ne göre; Erzurum’da 2024 yılı Eylül ayı döneminde 174 ölümlü-yaralamalı kaza, 209 maddi hasarlı ve bu kazalarda 8 kişi öldü, 282 yaralı kayıtlara geçti.

2024 yılı 9 aylık dönemde ise bin 229 ölümlü-yaralamalı kaza, bin 824 maddi hasarlı ve bu kazalarda 27 kişi öldü, 2 bin 172 yaralı oldu. Tarafların anlaşarak kendi aralarında tutanak tanzim ettiği maddi hasarlı trafik kaza sayıları dahil edilmiyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş necmi 18 Ekim 2024 01:56

    Eski oral otelden inen yol inanılmaz bir rezalet sefillik içinde koskoca yaz geçti belediye kadım ayında kaldırım yapmaya başlamış niçin temmuz ağustosta yapmıyorsun kara kış gelmiş dayanmış şimdi kaldırım yapılır mı asfalt atacak 3 gün sonra bir daha. Vali buna da dikkat etmeli vatandaş rezillik içinde kaldırım çamur yol yok yani maalesef sekmen artık bu şehre iyi niyetle bakamıyor. Rant isteyen lütfen İstanbul’a gitsin. Bu yolda kaza da olur ölümde olur. Erzurum’un ölüm yolu olmuş.

  • Halis demir 16 Ekim 2024 19:46

    Bu şehirdeki yöneticiler valimiz başkanımız lütfen akşam saatlerinde bir terminal caddesine gelsin lütfen halimizi görsünler. Yolu bozup yeni yola bağlamışlar ve bundan dolayı dönüş yapamıyoruz araçlar üst üste vurun buruna geliyor niçin yoku nizami yapıp bağlamıyorsunuz ayıp günah ya. Bundan 30 sene önceki belediye başkanı kaldırımı geniş bırakmış ki yarın yol genişlesin ama şimdi o kaldırım tüm dükkanlar yardımdan cam balkonla işgal ediliyor terminaldeki otelin yanındaki apartman kaç kara ruhsatlıysa o kadar ruhsat vermek varken daha yükseğe niçin ruhsat veriyorsun niçin kaldırımı geriye çekmiyorsun böyle belediyecilik mi olur böyle şehir planlamamı olur. Yazık vebali onlara olsun şehri katlediyorsunuz

  • Erdem bey 16 Ekim 2024 16:14

    Terminal Mng avm alt tarafında hergün kaza hergün kaza oluyor ölüm Avm si sanki.