ERZURUMHaber Girişi : 14 Aralık 2016 13:26

Ilıcalı'dan engel tanımayan genç kıza anlamlı ziyaret

Ilıcalı'dan engel tanımayan genç kıza anlamlı ziyaret
Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, işitme engelli Şeyda'nın işlettiği ev yemekleri lokantasını ziyaret etti.
Genç kızın bu girişimini takdir eden Ilıcalı, Şeyda ile sohbet ederek yapılan yemeklerden tattı. 
İşitme engeli bulunan 17 yaşındaki lise öğrencisi Şeyda Dedeoğlu, KOSGEB'den aldığı maddi destek ve ailesinden aldığı manevi destek ile ev yemeklerinin yapıldığı bir işletme açtı. Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 50. Yıl caddesi üzerinde bulunan küçük ama şirin bir işletmeyle Erzurumluya hizmet veren Şeyda'nın lokantasına ziyarette bulundu. Müşterilerine ev yemeği lezzetini sunan Şeyda'yı, bu girişiminden dolayı tebrik eden Ilıcalı, kızlarına duydukları güven ve verdikleri destekten dolayı Şeyda'nın ailesine teşekkür etti. Kadayıf dolmasından su böreğine kadar Erzurum'a özgü bütün lezzetleri anne ve babasıyla beraber hazırlayarak müşterilerine sunan Şeyda, Milletvekili Ilıcalı'nın ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.
Ev yemeklerinin yapıldığı böyle bir işletmenin her zaman hayalini kurduğunu ifade eden Şeyda, hayalini gerçekleştirmesine vesile olan ailesine ve destek olanlara da ayrıca teşekkür etti.
Etiketler : ılıcalı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.