SPORHaber Girişi : 16 Eylül 2024 06:23

Hakan Kutlu: Yaptığımız değişikliklerden verim alamadık

Hakan Kutlu: Yaptığımız değişikliklerden verim alamadık
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu ve Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe müsabakasının ardından açıklamalarda bulundular.

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Gençlerbirliği karşılaşmasıyla ilgili, “Oyunun ikinci yarısında yaptığımız değişikliklerle farklı reaksiyon beklerken takıma farklı reaksiyon getirdi. Bizim oyunumuz biraz daha düştü. Yaptığımız değişikliklerden verim alamadık” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Erzurumspor FK, deplasmanda Gençlerbirliği’ne 1-0’lık skora ile mağlup oldu. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Kutlu, "Oyunun geneline baktığımızda iyi oynayan taraftık. Futbolun gerekliliklerini yerine getiren, pozisyon vermeyen, topa daha çok sahip olan takımdık ama şansız bir gol yedik. Oyunun ikinci yarısında yaptığımız değişiklikler biz farklı reaksiyon beklerken takıma farklı reaksiyon getirdi. Bizim oyunumuz biraz daha düştü. Yaptığımız değişikliklerden verim alamadık. Yeni transferlerimiz var. Geçiş süreçleri sancılı oluyor. 3 dönemdir transfer yasağımız vardı. Yeni oyuncular aramıza kattık. İyi ve kaliteli oyuncular. Sadece bugün yenildik ama futbol olarak iyi bir oyun ortaya koyduk” ifadelerini kullandı.

Maçın hakemine değinen Kutlu, “Gençlerbirliği’ni tebrik ediyorum. Maçın hakemi Gençlerbirliği’ne yakın bir hakem. Atamalarda biraz daha dikkat edersek daha iyi olur. Hiçbir takımın hakkı yenmez” diye konuştu.

RECEP KARATEPE: KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK İSTİYORDUK

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, Erzurumspor FK müsabakasının ardından, “Kaldığımız yerden devam etmek istiyorduk. Bu anlamda 3 puan bizim için önemliydi” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Gençlerbirliği, sahasında karşılaştığı Erzurumspor FK'yı 1-0'lık skorla mağlup etti. Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, “Milli araya kazanarak girmiştik. Kaldığımız yerden devam etmek istiyorduk. Bu anlamda 3 puan bizim için önemliydi. Baktığımızda Erzurumspor FK, geçen yıldan belli takım kadrosunu korumuş, hocası aynı olan bir takım. Öngörüm maçtan önce maçı soğutacakları ve yavaşlatacaklarıydı. Rakip bunu yaptı, ister istemez ritmimiz düştü. Umarım sonraki maçlarda da bunu yaparız. Oyuncularımın taktik disiplini, savunmadaki tutumları ile görevlerini yerine getirdiler. Rakibin sadece duran toplardan pozisyonları var. Belli dönemlerde eksiklerimiz oldu ama büyük ölçüde kapattık” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.