Haber Girişi : 17 Ağustos 2016 23:16

GERÇEKTEN TARİHE NOT DÜŞÜLDÜ

GERÇEKTEN TARİHE NOT DÜŞÜLDÜ
Ben Ankara da o kara geceyi yaşadım. Helikopter ve jetler düşüyor diye eşime bağırdım, jetler MİT i bombaladı seslerini tek tek duydum ve ben o kara gecenin şokundan kurtulmak istiyorum. Bir yetişkinin çocuklar gibi uçak sesi duyunca irkileceğini, silahlı bir asker ya da polis görünce gardını alacağını söyleseler güler geçer ,abartmayın derdim?Öyle değilmiş ama çok şükür her kötü şeyi birlik beraberlik çerçevesinde atlatan bizler bunu da atlattık ve milli irademizi kimselere teslim etmedik, hatta tüm dünya ya MİLLET NASIL OLUNUR gösterdik. 
Şerefle tuttuğumuz Demokrasi bekçiliğimiz muhteşem bir mitingle taçlandı , sonsuza kadar da devam edecek?.
Oldukça uzun bir süreden beri hemen hemen hiçbir ortak payda da buluşamayan muhalefet ve iktidar Yenikapı da halkın coşku ile katılımında gerçekleşen mitingde kötü günde nasıl bir araya gelebileceğimizi gözler önüne serdi.
Kitlesel katılımın yanı sıra siyasi, iradenin ortak temsiliyeti müthişti ve bu zamana kadar yapılan tüm mitingleri aşmış, tarihe gerçekten not düşülmüştü. İşin en güzel yönü bu mitingde gözler önüne serilen siyasal temsiliyetin dış politikaya yansıması oldu.
Kitlesel katılım manasında devlet organizasyonuna milyonların sadece gönüllü katılımı ile bir ilk yaşandı ve o arada fesatlık güçleri devreye girip falan parti neden yoktu gibi laflar üretmeye çalıştılar ama nafile hiç birinin fesatlık planları tutmadı ve ebediyete kadar da tutmayacak. Devletimizin altına dinamit koymaya, milletimizi parçalamaya çalışan terör örgütleri ile arasına mesafe koymayan insanların ve mensubu oldukları partilerin öyle bir mitingde zaten işleri olamazdı. Mitinge katılan tüm elleri öpülesi siyasi liderlerin özenle "birlik ve beraberliğe" vurgu yapmaları müthişti.
Bu arada sadece liderler değil Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Binali Yıldırım'ın başbakanlık için ne kadar isabetli bir seçim olduğu da bu mitingde iyice ortaya çıktı. Liderinin bir adım arkasında yürüyerek oturmuş kişiliğini sergilemesi, o en gergin gece de rahat ve kararlı duruşu takdire şayandı.
Bu mitingin en önemli yönlerinden biri de bir Türkiye Cumhuriyeti askerinin siyasi irade ile birlikte hareket edilebileceğini gösteren katılımdı. Milyonların karşısında asker ve hükümet ele ele görünümüyle halka güven veren Sayın Genelkurmay Başkanımız Hulusi Akar'ın dik duruşu milletin hayatında unutamayacağı bir durumdu.
Cumhurbaşkanımızın bu zalimler karşısında ki duruşunu, milletini yüreklendirişini kelimeler ile anlatmaya imkân yok. 
Bu güzel manzaradan sonra şu muhteşem millete ve devletimize yanlış düşünenleri sadece Allah'a havale ediyoruz. Onlar öyle bir duruma düştüler ki mezarları bile ihanet mezarlığında yer alacak, kıyamete kadar bu milletin hakkını verebilmek için yerlerinde yatmayıp ayakta bekleyecekler.
Türk milleti; bu yüce devletimizin başına seçimle getirdiklerine ve özellikle Cumhurbaşkanımıza zarar vermek isteyenlere diyor ki  "biz görev başına getirdiğimiz, bize güvenen kişilere zarar vermeyiz, verilmesine de müsaade etmeyiz. Vatanımızı koruduğumuz gibi onları da koruruz."
 Bu büyük millet bir ay boyunca "ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum" diyerek korkusuzca tanklara, helikopterlere, uçaklara, bombalara karşı siper olup muhteşem bir direniş gösterip, birliğini pekiştirerek TARİH YAZDI ise kıyamete kadar da böyle olacaktır. Rabbim bu yüce milletin yar ve yardımcısı olsun.   
AMİN? 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.