GÜNDEMHaber Girişi : 29 Ağustos 2016 09:48

FETÖ, yeni kalleşlik peşinde

FETÖ, yeni kalleşlik peşinde
FETÖ'de hain ve alçak plan bitmiyor:
Uyuyan hücreler uyandırıldı!
FETÖ'de hain ve alçak plan bitmiyor: Terör örgütünün "abi" ve "abla" konumundaki üst düzey terörist yöneticileri, örgütün henüz deşifre olmamış elamanlarını diri tutmak için onlara, "...sakın umutsuzluğa kapılmayın, T.C'ye ikinci ve en büyük darbeyi vuracağız" şeklinde umut pompalıyor! Bu "moral herakatı"nın örgüt militanları üzerindeki "olumlu" yansıması sosyal medyada birebir gözleniyor! Daha bir hafta öncesine kadar saklanacak delik arayan FETÖ militanları, şimdilerde, "..bu iş bitmedi, şimdi sıra bizde" biçiminde tehditler savuruyor!

Kamuda hala binlerce FETÖ'cü var!

Devlet, her ne kadar onbinlercesini attı ise de, hala kamuda binlerce FETÖ'cü olduğu bilinen bir gerçek. İşte bu gerçekten hareket eden terör örgütü, henüz açığa çıkmamış olan elamanlarını canlı tutabilmek için onlara sürekli "...yeni darbe geliyor, bu kez iş tamamdır" şeklinde gizli mesajlar gönderiyor! Peki böyle bir ihtimal hakikaten var mı yok mu?

Uzmanlar son derece endişeli 

Aralarında Ümit Özdağ gibi akademisyen politikacıların yanısıra pek çok uzmanın da olduğu bir grup, bu iddiayı kesinlikle yabana atmıyor ve "...evet böyle bir tehlike yani ikinci bir askeri darbe girişimi her an olabilir" diyorlar. Umarız ki, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, iki yıl önce "paralel yapı yok, bu bir palavra" dediği gibi bu sefer de yeni bir demeç vererek, "...kesinlikle FETÖ tehlikesi diye bir şey yok" demez!
Ramazan KARATAŞ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.