ERZURUMHaber Girişi : 02 Kasım 2015 22:35

Eski beyaz eşyanı getir, yenisini götür

Eski beyaz eşyanı getir, yenisini götür
Beyaz eşyanın Erzurum'da önde gelen kuruluşlarından biri olan Yüksel Arçelik'te yıl sonuna özel sürpriz indirim günleri başladı.
Beyaz eşyanın Erzurum'da önde gelen kuruluşlarından biri olan Yüksel Arçelik'te yıl sonuna özel sürpriz indirim günleri başladı. Yüksel Arçelik, markası ne olursa olsun, eski beyaz eşya veya televizyonunuzu evinizden alıyor, yepyeni Arçelik'lerle değiştiriyor.
Erzurum' da 55 yıllık Arçelik Mağaza bayiliği tecrübesiyle İstasyon Mahallesi Migros Kavşağı ve Taşmağazalar da müşterilerine beyaz eşya satış hizmeti veren Yüksel Arçelik yeni evlenenler evini yenileyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.A dan Z ye tüm beyaz eşya ve ankanstre  mutfak ürünleri, televizyon ve mutfak ürünlerinin satıldığı Yüksel Arçelik Mağazalarında aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.Yüksel Arçelik Mağaza Müdürü Fatih Alper müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir. Biz Yüksel olarak yıllardır müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Haftanın 7 günü müşterilerine satış ve satış sonrası  montaj ve servis hizmetleri vermekteyiz.Doğu Anadolu'nun en büyük arçelik bayisi olarak hizmet veriyoruz.
Ürünlerimizi müşterilerimize uygun fiyata sattıktan sonra hızlı ve deneyimli personelimizle ücretsiz teslimat ve montaj yaparak müşterilerimize teslim ediyoruz.
Mağaza müdürü Alper "Değiştirme kampanyamız;  buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, fırın, televizyon ve bilgisayar ürün gruplarında geçerlidir."Müşterilerimiz  eski ürünlerini  ihtiyaçları olan başka bir ürün grubu ile değiştirebilirler. İndirim tutarları ürün grupları bazında farklılık göstermektedir. Buzdolapları, televizyon ve bilgisayar ürün gruplarında 500 TL'ye varan, çamaşır ve kurutma makinelerinde 300 TL'ye varan, bulaşık makinelerinde 240 TL'ye varan indirim yer almaktadır.Müşterilerimizi   kampanyalarımızdan faydalanmaları için  mağazalarımıza bekliyoruz, dedi.
RAMAZAN KARATAŞ


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.