SPORHaber Girişi : 30 Ağustos 2013 11:42

Buz panetiyle tanıştılar

Buz panetiyle tanıştılar

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Erzurum Valiliği öncülüğünde Erzurum’da Kış Sporları Eğitim Projesi tam gaz devam ederken, Aşkaleli ilköğretim öğrencileri de buz pateni ile tanıştı. 

Aşkale Kaymakamı M. Fırat Taşolar ve Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış’ın destekleri sonucu Aşkaleli öğrenciler otobüslerle Erzurum’a taşınarak burada buz pateni yaptı. 500 seyirci kapasiteli buz pateni salonunda Erzurum GHSİM’nin antrenörleri nezaretinde buz pateni eğitimi alan Aşkaleli öğrenciler, keyifli anlar yaşadı. Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır nezaretinde buz hokeyi salonuna gelen 50’yi aşkın öğrenci, buz pateni çalışması yaptı. Aşkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şuayip Gacır, “Aşkale Kaymakamı M. Fırat Taşolar, Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın destekleri ile buz pateni öğreniyoruz” dedi.

Aşkaleli öğrencilerin çalışmalarını izleyen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Erzurum’daki buz salonlarının yerli, yabancı sporcuların yanı sıra, Erzurum ve bölge halkına hizmet veren tesisler olduğunu söyledi. Çintimar, Aşkaleli öğrencileri buz pateni için Erzurum’a gönderen Aşkale Kaymakamı M. Fırat Taşolar ile Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış’a teşekkür etti.