ERZURUMHaber Girişi : 29 Mayıs 2017 00:04

Bir Ramazan klasiği TATLICI ÖKKEŞ USTA

Bir Ramazan klasiği TATLICI ÖKKEŞ USTA
17 yıl önce Erzurum'da tatlı sektörüne mütevazi bir başlangıç yapan Tatlıcı Ökkeş Usta her geçen gün büyümeye devam ediyor.
Ökkeş Usta nefis tatlılarıyla her yıl olduğu gibi bu yılda iftar ve sahur da sofraların değişmez adresi olarak tercih ediliyor?
Tulumba ve halka tatlısıyla adı daha çok anılan son zamanlarda yaptığı yeniliklerle kadayıf dolması başta olmak üzere tüm tatlı çeşitlerinde Erzurumlu vatandaşlar tarafından tercih edilen Ökkeş Usta Ramazan boyunca 4 şubesinde hizmet verecek.
İftar öncesi sıcak tatlıları günlük taze almak isteyen müşteriler Ökkeş Usta Şubelerin"de kuyruklar oluşturuyor.
İftardan sonra ise sahura kadar Cumhuriyet Caddesinde bulunan 3 şubede ve Çaykara şubesinde serin havada sıcak veya soğuk içecekler ile birlikte muhteşem tatlılar müşterilere ikram ediliyor. 
Tatılcı Ökkeş Usta'nın nezih cafe tarzında olan tüm şubelerinde ;"Halka tatlısından, tulumbaya, şekerpareye, burma kadayıftan, kadayıf dolmasına,  tepsi kadayıfından baklavaya varıncaya kadar şerbetli tatlıların yanı sıra güllaç, sütlaç gibi sütlü tatlılar da satışa sunuluyor.
Tatlıcı Ökkeş Usta İşletme Müdürü Ümit Çağlayan  "Müşterilerimiz, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan'da da iftar öncesi  tatlılarını tüm şubelerimizden, taze ve sıcak olarak alabilecekler" dedi.
Normal günlerde yaptıkları satışın Ramazan ayında 4 katına ulaştığını ifade eden, Ümit Çağlayan "Ramazan boyunca yoğun talebi karşılayabilmek için personel sayımızı da iki-üç kat artırıyoruz" diye konuştu? 
Mevcut çalışanlarına Ramazan dolayısıyla personel artışı yapıldığı belirtilen Tatlıcı Ökkeş Usta'da şerbetli ve sütlü olmak üzere 35 çeşit ürün günlük olarak üretiliyor.
İşletme Müdürü Çağlayan; "1977 den beri tatlı bir işle uğraşıyoruz. Erzurum da 4 satış noktamız var. Günlük taze tatlıları hijyenik bir ortamda imalathanemizde üretiyoruz.
Herkesimden her bütçeye hitap eden hizmet anlayışımız var.
Ramazan ayında tatlı severlere mükemmel lezzetler sunarak sofraları şenlendireceğiz.
Ramazan Ayı'nın hayırlı olmasını diliyor ve tüm halkımızı eşsiz lezzette tatlılarımızdan tatmalı için Ökkeş Usta şubelerimize iftar öncesi ve sonrası bekliyoruz, dedi. 

Etiketler : ökkeşusta
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.