SİYASETHaber Girişi : 14 Ağustos 2024 06:29

Başkanlar AK Parti yolunda

Başkanlar AK Parti yolunda
Erzurum’da üç belediye başkanı AK Parti'ye katılacak.

Erzurum’un Aziziye, Horasan ve Köprüköy ilçelerinin belediye başkanları, Yeniden Refah Partisi ve İyi Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katılacaklar.

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Yeniden Refah Partisinden aday olarak Aziziye Belediye Başkanı seçilen Emrullah Akpunar, yaptığı açıklama ile partisinden istifa etti.

Akpunar, Horasan ve Köprüköy belediye başkanları ile birlikte 23'üncü kuruluş yıl dönümünü nedeniyle bugün Ankara'da düzenlenecek olan toplantıda AK Parti'ye katılacaklar.

CUMHURBAŞKANI AÇIKLAYACAK

Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar'ın bugün Ankara'da AK Parti'nin 23'üncü kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenecek kutlama programında İyi Parti'den istifa eden Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir ve Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Köprüköy Belediye Başkanı Nevzat Karasu ile birlikte AK Parti'ye geçecekleri bildirildi.

Aziziye, Köprüköy ve Horasan İlçe Belediye Başkanlarının isimlerini toplantıya katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurum sahipsiz şehir 14 Ağustos 2024 14:44

    Çoban dahi olamaz diyenler bugün Aziziye belediye başkanını bağrına basıyor.Çobanınız sizlere hayırlı olsun.

  • Ali er 14 Ağustos 2024 06:54

    Çoban olamaz dediniz adam belediye başkanı oldu. Akp den yer vermediniz sonra akpmye aldınız. Akp siyasi hayatında hep r vites yaptı hep tükürdüğünü yaladı bence ismi geri dönüş partisi olsun hep kıvırdı kıvırfı