Taşkesenligil, meclis çalışmalarını değerlendirdi

30 Mart’ta belediyelere devredilecek olan İl Özel İdare’nin son İl Genel Meclis Başkanı Bülent Taşgesenligil, değerlendirmelerde bulundu.

30 Mart’ta belediyelere devredilecek olan İl Özel İdaresi’nin son İl Genel Meclis Başkanı Bülent Taşkesenligil, basın mensuplarıyla biraraya geldiği kahvaltıda değerlendirmelerde bulundu. 1913 yılında kurulan il özel idaresinin önemli çalışmalara imza attığını belirten Taşkesenligil İl Genel Meclisi olarak ta Erzurum’a hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bugüne kadar yapılan hemen hemen her yatırımda meclisin katkısının bulunduğunu ifade eden Taşkesenligil, “Özellikle son 10 yılda tüm meclis üyesi arkadaşlarım memlekete hizmet için gece-gündüz çalıştı. Hatta görev sorumluluğumuzda olmayan bir çok konuyuda gündeme getirip çözüm üretmeyi başardık. Eğitimden, altyapı yatırımları, sulamadan, spor yatırımlarına kadar bir çok alanda önemli yatırımların meclis sayesinde gerçekleştirildi. Belki eleştirildik ancak, sorumluluğumuz dışında olan işlere imza attık. Örneğin, geçen yıl çiftçimizin saman sıkıntısını çözmek için bir komisyon oluşturduk. Komisyonda bulunan arkadaşlarımız Gürcistan’a kadar giderek, incelemelerde bulundular. Sorunu çözmek için elimizden geleni yaptık. Bunun yanı sıra en çok önem verdiğim kurumların başında gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne önemli desteğimiz oldu. İlçe ve köylerde ayrım yapmamaya özen gösterdik. Alnımızın akıyla görevimizi devrediyoruz”dedi.

Taşkesenligil, Erzurum’a hizmet etmeye devam edeceğini de belirterek, “Memleketime hizmet etmekten onur duyuyorum. Partimin çatısı altında bana nerde ne görev verilirse yapmaya hazırım. Yine el birliğiyle Erzurum’u kalkındırmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Levent AKPINAR


11.03.2014 20:23:00