Müftü Sönmezoğlundan Başkan'a Hizmet Teşekkürü

Kocaeli İl Müftülüğü Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nu makamında kabul etti. Ziyarette ayrıca İl Müftü Yardımcıları Mehmet Çabuk ve Bayram Erdoğan yer aldı. Aynı zamanda Türkiye Diyanet Vakfı Kocaeli Başkanı olan Sönmezoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kent adına hayata geçirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi'nin cami, köy konağı, lojman onarımı ve çevre düzenlemeleri gibi çalışmaları memnuniyetini ifade eden Sönmezoğlu, Başkan Vekili Şeker'e hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker kentin ihtiyacı olan hizmetleri vatandaşların taleplerini değerlendirerek bir bir yerine getirdiklerini ifade ederek bu doğrultuda çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Müftüden Başkan'a Hizmet Teşekkürü başlıklı ve Kocaeli İl Müftülüğü Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu'nu makamında kabul etti. Ziyarette ayrıca İl M özetli haberi okudunuz.


27.11.2010 16:02:00