Müftü Canbolat SHÇEK'nu ziyaret etti

Çukurova müftülüğünün katkısıyla Adana Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bahçesinde sıkma partisi düzenledi.

 Müftülüğümüze bağlı Akşemsettin Kuran Kursu ve A.Fatma Siverekli Kuran Kursun’da eğitim-öğretim gören kursiyerler, Adana SHÇEK Erkek Yetiştirme Yurdunda kalan öğrencilere ikram ettiler.

Sıkma Etkinliğine Adana İl Müftüsü İsmail Canbolat, Çukurova Müftüsü Abdullah Demir, il Müftü Yardımcısı Saliha Bilgiç, Çukurova Vaizleri Mahmut Bektaş, Mehmet Zeki Uyanık, Fadime Taş, Seyhan Belediyesi Huzurevi Müdürü Hamza Dönmez, ,Müdür Yardımcıları Saliha Kurt, Rıfat İnan ve SHÇEK Yetiştirme Yurdu Müdürü Haydar Tecirli, müdür yardımcıları Nesim Eraslan, Osman Özarslan ve öğretmenlerin yanı sıra öğrenciler katıldı. Etkinliğe katılarak öğrencilere sıkma, gözlemeler yapan hanımlar bugün burada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirttiler.


Zeynel Abidin Üçgül Kuran Kursundaki Kursiyerler ise tarafından da öğrencilere Aşure ikram edildi. Yetiştirme Yurdunun bahçesinde sıcak sıkma ve börek yemekten aşure ikramından memnun olan gençler, gönüllü hanımlara teşekkür ettiler.

Çukurova Müftüsü Abdullah Demir'de katılımcılara teşekkür ederek, Müftülük olarak Yetiştirme Yurdunda kalan öğrencilere elimizden gelen yardımları esirgemeyeceğiz dedi

31.12.2010 23:25:00