İkinci el otobüs satışları başladı

Mercedes-Benz'in Erzurum ve Doğu Anadolu'da Otomobil, Hafif Ticari Araç, Kamyon ve Otobüs Satış ve Satış sonrası hizmetlerde tek yetkili bayisi olan Gelecek Otomotiv, Mercedes-Benz Taşıt Ticaret BusStore 2.El satışını da portföyüne ekledi.

 Mercedes-Benz'in Erzurum ve Doğu Anadolu'da Otomobil, Hafif Ticari Araç, Kamyon ve Otobüs Satış ve Satış sonrası hizmetlerde tek yetkili bayisi olan Gelecek Otomotiv, Mercedes-Benz Taşıt Ticaret BusStore 2.El satışını da portföyüne ekleyerek 2. El satışta da tek yetkili bayisi oldu.

Ramazan KARATAŞ 

Böylelikle Mercedes-Benz Taşıt TicaretBusStore 2.El otobüs ve TrucStorekamyon satışında Doğu Anadolu'nun tek yetkili bayisi Gelecek Otomotiv oldu. Türkiye genelinde 2. El otobüs satışlarında 8 bayisi bulunan Mercedes-Benz Türk Taşıt TicaretBusStore,  9. Bayii olarak Erzurum Gelecek Otomotiv 'i tercih etti.
2. El BusStore tanıtımı için Gelecek Otomotiv'in ılıca yolu üzerinde bulunan plazmasında yapılan tanıtım toplantısına vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Erzurum Halkoyunları ekibinin gösterisinden sonra açılış konuşması yapan Mercedes-Benz Türk'ün Doğu Anadolu Yetkili Bayii Gelecek Otomotiv Genel Müdürü M.SerdarTümerdem, "Mercedes-Benz ailesinin Doğu Anadolu'da tek yetkili satış ve servisi olarak sıfır araçlarında olduğu gibi 2. El araçlarında satış ve servisinde yetkili bayii olmanın sevincini yaşıyoruz" dedi.
Gelecek Otomotiv olarak satış ve satış sonrası servis hizmetlerinde müşteri memnuniyeti daima bizim olmazsa olmazımız oldu. Bu çerçevede Mercedes-Benz 'in 2. El otobüs satışında da bu memnuniyeti sağlayacağımızdan kuşkumuz yok ve Mercedes-Benz Taşıt Ticaret bizi tercih ettiği için kendilerine teşekkür ederiz dedi. Ayrıca BusStore Türkiye'nin 2. El Otobüs satışlarında Gelecek Otomotiv olarak en iyi 2. Bayisi olmanın mutluluğunu da yaşıyoruz"  dedi. Tümerdem, bölgemizde faaliyet gösteren tüm otobüs işletmecilerine satışa sunduğumuz sıfır ve  2. El otobüslerimizi yakından incelemeleri ve otobüsler hakkında tecrübeli satış ve servis uzmanlarımızdan bilgi almaları için Ilıca Yolu Üzerinde bulunan plazamıza bekliyoruz" diye konuştu. 
Gelecek Otomotiv Genel Müdürü M.Serdar Tümerdem, "Her marka ve model otobüslerin alımını ve satımını gerçekleştiren BusStore, otobüsleri ayrıntılı ekspertizden geçirerek kategorilendirip satışa sunuyor. Böylece müşteriler, kendilerine en uygun olan 2. El otobüslere gerekli tüm bilgilere detaylı şekilde ulaşarak, güvenli bir seçim yapabiliyorlar,ayrıca uzman BusStore ekipleri, alım-satımlarda gerekli devir, noter ve ruhsat işlemlerinin müşteri adına takibini de sağlıyordedi. Giderek artan 2.El otobüs satış hacmi 2016 yılında da devam ediyor. 2. El ticaret ağında önemli bir yere sahip olan BusStore, pazardaki birinciliğini ve marka değeri bilinirliğini arttırmak, potansiyel alıcı ve satıcılara ulaşmak hedefleriyle aktivitelerini yoğun bir tempoda yürütüyor.
Mercedes-Benz'in 2. El otobüs ve kamyonları Gelecek Otomotiv güvencesiyle Erzurum'da satışa sunuldu.
Vizyonu daima 1 numara ve liderlik olan, yeni araç pazarında olduğu gibi 2. El araç pazarında da güven ve kalite ile müşterilerin ilk tercih ettiği marka olmak olan Mercedes-Benz Taşıt Ticaret Busstore ile tüm ürün guruplarında olduğu gibi 2. El otobüs pazarında daPazar liderliğini sürdürmek adına Doğuanadoluve Erzurum'daGelcek Otomotiv ile en üst seviyede hizmet kalitesi sunuyor.
Bu etkinlikte Erzurumlu iş adamı olan Ayhan Şahin 2.El Mercedes-Benz otobüsü satın aldı.Şahin'e otobüsün anahtarını Mercedes-Benz Taşıt Ticaret Müdürü Oytun Balıkçıoğlu takdim ederek kendisine plaket verdi. Ve Gelecek Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Şener Başçoban ise davetlilere katılımları için teşekkür etti.



03.06.2016 12:57:57