HERKES EV sahibi olacak

Büyükşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği 579 daireli Palandöken 1. Etap Konutları'nın kura çekimi yapıldı.

 Büyükşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği 579 daireli  Palandöken 1. Etap Konutları'nın kura çekimi yapıldı. Kura ile  ev sahibi olan vatandaşlar büyük mutluluk yaşarken, Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kurada ismi çıkmayan vatandaşlara söz verdi.
NECİP Fazıl Kısa Kürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konut kura çekimi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitci, Genel Sekreter Yardımcıları Selami Keskin ve Zafer Aynalı, Emlak ve İstimlâk Daire Başkanı Burhan Salın ile TOKİ Proje Uzmanı Hüseyin Ayhan tarafından yapıldı. Birinci etapta yapımı tamamlanan 579 konuttan 357'si B tipi 3+1, 222 ise C tipi 3+1 konuttan oluşuyor. Konut kuralarında şehit aileleri ve engelli vatandaşlara öncelik tanındı. Başkan Sekmen, yaptığı konuşmada, "Seçim öncesi Erzurum'a bir vaadimiz vardı. Şehrimize 5 bin civarında konut yaptırarak sizlere takdim etmeyi hedefliyoruz. Bunun ilk etabı olan 2 bin konutun inşaatı Eski Mal Meydanı'nda ve Ilıca'da devam ediyor. Palandöken Konutları'nın ilk etabı olan 579 dairenin kura çekimi hayırlara vesile olsun.  Kurada çıkmayanlar rahat olsun. İnşaatlarımız devam ediyor. Benim arzum, siz hemşerilerimi kira öder gibi konut sahibi yapmak" diye konuştu.

25.12.2015 12:13:09