Hediyeniz bu sepette

Erzurum’da  sepet dolusu lezzet. Sevdiklerinize hediye vermek için yeni bir adresiniz var. Öğretmeninize, sevgilinize,yeni doğan bebeğinize, işyeri toplantılarınıza artık yeni bir sepet hediye paketi sunabilirsiniz.

RAMAZAN KARATAŞ

Erzurum’da kısa bir süre önce hizmet veremeye başlayan Fruitflowers Sepet Dolusu Lezzetler hediye firması yoğun ilgi görüyor. 2012 yılında Bursa’da hizmet vermeye başlayan ve Türkiye’nin birçok ilinde şubesi bulunan Fruitflowers hediye sepeti 7. Şubesini Erzurum’da  açtı.  Vaniefendi Mahallesinde  hizmete başlayan Fruitflowers  günlük taze meyve ve çikolata çeşitlerinden hediye sepeti yapıyor.

Fruitflowers, kaliteli ürün yapısı, geniş ürün yelpazesi, dürüst hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetine merkezine alan bakış açısı sayesinde kısa sürede Erzurum halkının uğrak yeri oldu.

Erzurum da  meyve, kek ve kurabiye sepeti satışlarına başlayan 

Fruitflowers’ın kurumsal konseptinde geleneksel madlen çikolatalardan firmaya göre özel renklerde süslenmiş çikolatalı truffle, kurabiye, kek ve şeker draje çeşitleri de bulunuyor.

. Fruitflowers Erzurum şube işletmecisi  Muhammed Emin Günbeyi  firmaların kurumsal renklerine, logolarına ve öne çıkarmak istedikleri mesajlara uygun özel tasarımları sunma imkânını verdiklerini belirterek, “. Doğu Anadolu Bölgesi’nde ilk ve tek olan firmamız Erzurum başta olmak üzere tüm çevre illere hizmet veriyor.Hediye sepeti yaptırmak isteyen müşterilerimiz bize 444 3 000 nolu telefondan veya internet sitemizden ulaşabilirler.Helal gıda sertifikalı ve GDO’suz ürünlerimizle gün içerisinde ücretsiz servislerle siparişlerinizi ulaştırıyoruz”dedi.Ayrıca Ofis içi sosyal aktiviteler,terfiçin hediyeler,özel günler için özel çalışmalar yapıyoruz.

Kurumlara  ve işyerlerine özel kutu ve içerik tasarımı ile hediye meyve sepetinizi size ulaştırıyoruz.Bizden alışveriş yapan müşterilerimize özel indirim kodu veriyoruz böylelikle daha sonraki siparişlerinde %15 indirim hakkı kazanıyorlar.

Günbeyi ayrıca, ürünlerin  günlük olup, tecrübeli ustalar ve hijyenik ortamı olan imalathanede üretildiğini ifade etti. . Çünkü sevdiklerinizin tadacağı lezzetler, bizim için en önemli referans...

Türkiye’de son yıllarda hediye sektöründe yapılan farklılaştırma senkronuna katkı sağlamak ve sektörün en önemli oyuncusu olarak tüketicilerimize üstün hizmet sunmak.

Yüksek Müşteri Memnuniyeti odağında, doğru ürünü uygun fiyat oranı ile tüketicilerimize ulaştırmak.

Neden Fruitflowers?

Sizin ve sevdiklerinizin yüzünde gülümseme yaratacak lezzetler tamamen el yapımı teknikler ile hijyen kurallarına yüksek özen gösterilerek hazırlanmaktadır. Temin edilen taze meyveler, usta el işçiliği ile eğlenceli şekiller verilerek tasarlanmaktadır. Hazırlanan meyve dilimleri katkısız gerçek çikolataya batırılarak son halini almaktadır. Çikolata, kurabiye ve macaronlarımızı kalite güven belgesini almış tedarikçilerden temin etmekteyiz:

1-En taze meyveleri günlük olarak özenle seçiyoruz.

2-Ürünlerimizi önceden yapıp bekletmiyoruz. 

3-Siparişi aldığımızda özenle temin edilmiş tazecik meyveleri ve sepeti hazırlıyoruz.

4-Özel şekerlendiriciler (yüksek fruktozlu mısır şurubu) kullanmıyoruz.

5- Ürünlerimizde hiçbir katkı maddesi ya da renklendiriciler kullanmıyoruz.


18.08.2014 12:10:00