Gecikme telafi edilecek

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Erzurum'da yatırımların süreceğini belirterek, ''Kampus Hastanemizde 2 yıldır süren gecikme telafi edilecek, inşallah bundan sonra bir aksama yaşamayız'' dedi.

ÇEŞİTLİ temas ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yapımı arap saçına dönen sağlık kampüsü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erzurum'un sağlıkta bir merkez olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, "Kampus Hastanemizde 2 yıldır süren gecikme telafi edilecek, inşallah bundan sonra bir aksama yaşamayız. Bizim için yerel yönetimler önemli. Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'in Erzurum'u 'Sağlıklı Şehir' yapacağına yürekten inanıyorum"dedi.
SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ağrı'da yaşanan terör saldırısı sonrasında Erzurum'da tedavi gören askerler ile Hınıs'ta zırhlı aracın şarampole uçması sonucu yaralanan polisleri hastanede ziyaret etti. Özellikle sağlık çalışanlarına yönelik artan terör olaylarının insanlık dışı olduğunu kaydeden Bakan Müezzinoğlu, "Sağlık hizmetlerinde bu tür hadiseler insanlık dışı. Mardin'de Nusaybin'de hamile kadının taşındığı ambulansın önünü kestiler. Bu tür olaylar sağlık çalışanlarımızı tedirgin ediyor"diye konuştu.

08.08.2015 19:04:49