Cumhur İttifakı'nın gönüllü neferi oldu... Tevfik Özel dağ taş demeyip gezdi

Aylardır kıran kırana geçen seçim çalışmaları, bugün akşam 17'de sona eriyor; seçim yasakları başlayacak. Yasaya göre, bu saatten itibaren hiç bir parti ya da aday etrafta parti propagandası yapamayacak.

Palandöken Gazetesi

Bu gerçekten hareketle son dakikaya kadar çalışan Cumhur İttifakı, özellikle güney ilçelere odaklandı. Güney ilçelerde PKK destekçisi HDP'ye meydanı kaptırmak istemeyen Cumhur İttifakı, seçmen üzerinde etkili olabilecek saygın isimler üzerinden çalışma yürütüyor.

Pek çok değerli ismin yanı sıra, günlerdir güney ilçelerde Cumhur İttifakı için çalışma sürdüren isimlerden biri de, bu bölgenin sevilen işadamı Tevfik Özel...

Başta Köprüköy, Horasan ve Tekman olmak üzere güney ilçelerde, adeta adam adama markaj anlayışı ile mücadele eden Erzurumspor eski başkanı Tevfik Özel, ziyaret edip AK Parti'ye oy istediği her köyde sıcak bir ilgi gördü.

Özellikle gençler üzerine yoğunlaşan Tevfik Özel, ülkenin aydınlık yarınları için AK Parti yönetimindeki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin, istikrar adına devam etmesi, bu sebeple de Cumhur İttifakı'nın seçimlerden galip çıkması gerektiğini söyledi.


30.03.2019 13:02:00