Çukurova Müftülüğü Başarılı Din Görevlilerine Belge Verdi.

Çukurova Müftülüğü, Camiler ve Din görevlileri haftası münasebeti ile Personeline yemekli toplantı düzenledi

Yemeğe İlçe Kaymakamı Abdülhamit Ergüvan, İlçe Müftüsü Abdullah Demir, müftülük Personeli Vaiz, Vaize, Murakıp, İmam- Hatip, Müezzin Kayyımlar ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı.  

Hafta münasebeti ile verilen yemekte konuşan İlçe Kaymakamı Abdülhamit Ergüvan: “ Din görevlileri toplumda saygın ve değerli şahsiyetlerdir. Bu saygın insanlar 7 den 70’e bütün insanlarımızı eğitmekte, dertlerine ve sevinçlerine ortak olmaktadır. Bu münasebetle yaptığınız bu hizmetlerden dolayı size teşekkür ediyorum. Ve haftanızın hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.”

 İlçe Müftüsü Demir de günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşmasında: “din görevlileri olarak Bizler çok ulvi bir görev ifa etmekteyiz. Bu görev ne kadar ulvi ise bir o kadar da sorumluluğu büyüktür. Çünkü bizler hem insanlara hem de Allah’ın dinine hizmet ediyoruz. Bu hizmet yolunda başarılı olmak için toplumun her kesimi ile birebir ilişkiye girmemiz, onlarla kaynaşmamız gerekir. Hizmet yolunda başarılı olabilmemiz için fedakârlıklar içinde çok çalışmamız gerekir. Çünkü devletin ve milletin camileri Kur’an Kursları, evlatları bize emanettir. Emanete sahip çıkabilmek için de çok gayret etmemiz gerekir.  

Bu anlamda bu camileri ve Kur’an Kurslarını inşa eden, buralara hizmet ve emek veren bütün halkımıza ve din görevlilerimize teşekkür ediyorum. Hakkın rahmetine kavuşmuş bütün büyüklerimize ve din görevlilerine rahmet kalanlara hayırlı ve uzun ömür diliyorum. Haftamız hayırlı hizmetlere vesile olsun dedi.”

 Camiler ve din Görevlileri haftası münasebeti ile verilen yemekte başarılı din görevlilerine teşekkür belgesi verildi.

Ayrıca 06.10.2011 Perşembe Günü saat 12:00’de Kurttepe Mahallesinde mimarisiyle göz kamaştıran Kurttepe Merkez Camii’nin açılışı yapılacağı bildirildi.


30.09.2011 08:55:00