Bayram tatlıları Ökkeş Usta'dan

Ramazan'da Erzurumlular'ın lezzet durağı olan Tatlıcı Ökkeş Usta, bayramda da 40'a yakın tatlı çeşidiyle hizmet verecek.

Ramazan'da Erzurumlular'ın lezzet durağı olan Tatlıcı Ökkeş Usta, bayramda da 40'a yakın tatlı çeşidiyle hizmet verecek. Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala binlerce sipariş aldıklarını belirten Tatlıcı Ökkeş Usta İşletme Müdürü Ümit Çağlayan, bu siparişleri yetiştirmek için 24 saat çalıştıklarını söyledi.
Ramazan Karataş

Tulumba ve kadayıf tatlısının yanı sıra bayram dolayısıyla baklava çeşitlerine ağırlık verdiklerini ifade eden Çağlayan, "Çeşit çeşit baklavalarımızla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Misafirlerine en tatlı ve en kaliteli tatlı hizmet etmek isteyen tüm Erzurumluları Tatlıcı Ökkeş Usta şubelerine bekliyoruz"dedi.
1977den buyana Tatlıcı Ökkeş Usta'nın vatandaşların ilk tercihi olduğunu ifade eden Çağlayan, 60 çalışanımızla kendi imalathanemizde tatlılarımızı üretiyoruz. Hem marketlere hem de müşterilere tatlı yetiştirmek için 24 saat hizmet veriyoruz. Ramazan Bayramı'nda normal bir güne göre 6 kat daha fazla tatlı üretiyoruz. Bu yılda 40 çeşit tatlımızla hem Cumhuriyet Caddesi hem de Çaykara Caddesi'nde vatandaşlarımızın hizmetindeyiz"diye konuştu.         

BİR BAYRAM KLASİĞİ 
ÖKKEŞ USTA 
TATLI  VE  BAKLAVALARI 
Bayramların vazgeçilmezi olan Ökkeş  Usta  özel baklava ve tatlı çeşitleri , bu bayramda da bayram sohbetlerinin en tatlı yanı olmaya aday.
 Ökkeş Usta İşletme Müdürü Ümit Çağlayan "Müşterilerimiz, her bayram olduğu gibi bu bayramda da bayram tatlılarını tüm şubelerimizden, taze ve sıcak olarak alabilecekler.Bayram tatıları için  sipariş almaya devam ettiklerini belirten Çağlayan, müşterilerimiz bizi her saat arayabilirler dedi.Ökkeş Usta tatılılarını en özel günlerimizden olan bayramların vazgeçilmez bir geleneği haline getirmiş olan halkımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Bu geleneği sürdürebilmek adına tüm hijyenik koşulları ön plana alarak ve kaliteden asla ödün vermeden ürettikleri ürünleri halka sunmanın kendileri için ayrı bir sevinç ve gurur kaynağı olduğunu ifade eden Çağlayan "Gösterdikleri teveccüh ile bayram sevincimizi iki katına çıkartan halkımızın bayramını kutluyor, yıllardır süren birlikteliğimizin devamında nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyoruz" dedi.


13.07.2015 11:51:53