Adana Yaylalarında Vaaz ve İrşat

Yaz mevsiminin gelmesi nedeniyle yaylalara göç eden vatandaşlarımızı dini yönden aydınlatmak milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için Adana il Müftülüğünce özel va’z ve irşad programı düzenlendi.

İl Müftüsü, Müftü Yardımcıları, Merkez İlçe Müftüleri ve vaizlerin tamamının katıldığı bu program, Adana’nın bütün yaylalarını kapsayacak şekilde planlandı.
19 Haziran-31 temmuz arasında devam edecek olan programda, kardeşlik, Kur’an eğitimi, ibadetlerimiz, üç aylar ve ramazana hazırlık, vatan sevgisi, birlik ve beraberliğimiz konuları işlenecek. Ayrıca vatandaşlarımızla yapılacak sohbetlerde birebir problemler dinlenip sorulara cevap verilecek.

Yaylalardaki Yaz  Kur’an Kurslarında okuyan öğrencilerin de derslerine iştirak edip lüzumlu bilgilendirmelerde bulunup, rehberlik edecek olan irşat ekibi personeli, bir program dahilinde, hizmetlerini devam ettirecek.

Ayrıca cami ve Kuran Kurslarının eksikleri ve irşat programı sonundaki aksaklıklar rapor edilerek hizmetteki verimliliğin noksansız olmasına gayret gösterilecektir.

 

HABER:Ahmet TOKDEMİR-ADANA İL MÜFTÜLÜĞÜ

14.07.2010 13:19:00