KAYAK KEYFİ ERZURUM'DA YAŞANIR

KAYAK KEYFİ ERZURUM'DA YAŞANIR

Dünyanın sayılı kayak merkezlerinden biri olan Palandöken ve Konaklı ,Erzurum Turizm Altyapı Hizmet Birliğinin yaptığı çalışma ile hazırladığı afiş, bilbort, raket ve outdoor reklamları ile İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da bulunan kayak severleri Erzurum'a davet ediyor. 
Kayak sezonun başlaması ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda başkanlığını Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak'ın yaptığı , Erzurum Turizm Altyapı Hizmet Birliği tarafından " Vurur Yüze Kartanesi, Kayaktayız Birtanesi" ve " Erzurum'da Kayak Keyfi Sizi Bekliyor" sloganlarıyla hazırlanan afişler, İstanbul'da 2000 ,Ankara'da 3200,İzmir'de 100 ve Antalya'da 60 farklı noktada otobüs, metro, raketler, vapur, megalight ve outdoor larda sergilenecek.
Görsellerle desteklenerek İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da bulunan kayak severlere Palandöken ve Konaklı'da en kısa sürede, keyifli kayak yapma fırsatının anlatıldığı afişler Aralık ve Ocak ayları süresince sergilenecek.
Öte yandan, Erzurum Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin tanıtımında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.
09.12.2015 15:31:09