Haber Girişi : 23 Aralık 2016 13:21

''Haine zaafiyet mağlubiyeti getirir''

''Haine zaafiyet mağlubiyeti getirir''
Vatanı için hayatını verene 'şehit', kokuşmuş hayatı için değerlerinden vazgeçene, vatanını teslim edene ''şerefsiz,hain'' denir.
Mevcut uluslararası ve bölgesel konjonktür bize Suriyeye girmekten başka seçenek bırakmadı. Suriyeye girmek bir tercih değil zorunluluktur. Artık uyuttuğunuz bilinçsiz millet yok. Suriye nedir, el-bab ne içindir biliyoruz. Tabi şehit duyarlılığı üzerinden ne yapmak istediğinizi de...
Suriyeye girmek çok büyük risk ve bedele neden olacak diyenler şunu bilmeli, Suriyeye girmemek girmenin neden olacağı risk ve bedelden kat kat daha fazladır. Mahalle cayır cayır yanarken, kapılarını kapatınca yangından kurtulacağını sanan mahalle sakinleri hain mi, yoksa aptal mı?
Suriyeye girdik böyle oldu işte diyen suret-i haktan gözüken hainler;Türkiye Suriyeye girmeden önce içerde verdiği şehit sayısına bakın.
Sarıkamış acımızdan 102 yıl sonra tüm cennet mekan şehitlerimizi büyük bir saygıyla, özlemle anıyoruz. Yemen'de, Libya'da, Fas'ta, Çanakkale'de,Kafkaslar'da, Sarıkamış'ta şehadete yürüyenler''ORADA NE İŞİMİZ VAR DESELERDİ'' halimiz ne olurdu?
Yahya Kemal 'in bugünlerde daha sık hatırlamamız gereken şiiri: 
şu kopan fırtına Türk ordusudur ya rabbi!
senin uğrunda ölen ordu budur ya rabbi!
ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namin!
galip et çünkü bu son ordusudur İslamın.... Amin
TSK destekli ÖSO El-Bab merkeze ulaştı. ''Kuzey Koridoru'' artık birileri için rüyadanda öte! Sıra o hayali kuranlara ve piyonlara da gelecek! Korkuyorlar.
Bir ülke, şehit vermek tartışılır bir hale geldiğinde kaybedilmiştir.Bu necip millet şehitliği hiçbir zaman tartışmadı,tartışmayacak da... Şehit evlerinden gözyaşlarıyla beraber ''Vatan sağolsun,Allah devlete zeval vermesin'' nidaları yükseliyor. Hainler buna bir anlam veremiyor.
Bunlar Çanakkale ya da Kurtuluş savaşı sırasında yaşasaydı ''bittik mahvolduk,huzur yok,hergün şehit veriyoruz'' diye menfi propoganda yapardı.O zamanlar dedelerinin yaptığı gibi. Ne Çanakkale destanı nede Kurtuluş savaşı olmazdı. Biz bugün bu topraklar bizim diyebiliyorsak bunu şehitlerimizin kanlarına borçluyuz. Onların o kutsal kanı sayesinde bugün ayaktayız. Hiç bir şehit ailesi oğlum niye şehit oldu demiyor. Tek dediği vatan sağolsun. Ama vatan kelimesine bile yabancı birileri edebiyat yapıyor.
Bize bataklık yapmaya çalıştığınız yerleri size mezar yapmaksak bize yazıklar olsun. Yenileceksiniz ve sürüleceksiniz.

''Harp zamanı dahilde hainlere eman verilmez. Mukarrer kaidedir. Zaafiyet mağlubiyeti getirir.''
Şehit sayısının artması için, için için dua eden ve artıncada sevinen şerefsiz, haysiyetsiz, vatan hainleri var bu ülkede. Haşhaşilerin her yere sızan kripto hainleri, sızdıkları yerler namı hesabına yeni kamikaze eylemler yapabilir. Devletimizin ve miletimizin dikkatli olması, yetkili olanlarında gerekeni yapması şart.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.