MAGAZİN Haber Girişi : 28 Ağustos 2013 11:54

Zirvede costular

Zirvede costular

12. yılında, müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın’la taşıyan Fanta Gençlik Festivali’nin yedinci konseri Erzurum’da, 40 bin müzikseverin katılımıyla gerçekleşti. 

Geçtiğimiz 11 yıl içinde toplam 82 bin kilometre yol yaparak, 5 milyon izleyiciyle buluşan, bu yıl da toplam 16 ilde festival severlerle buluşacak olan Türkiye’nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali’nin Erzurum’daki konseri, 40 bin müzik severin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Türkiye’de 12 yıldır aralıksız süre gelen tek müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 14 Ağustos’ta yola çıkan 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki altıncı konser, Erzurum Kazım Karabekir Stadı Otoparkı’nda gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Masa Hokeyi, Dengeli Portakal, Dev Tetris, Fanta Tilt gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 13 oyunla eğlenceye doyan 40 bin kişi, akşam gerçekleşen konserler ile de unutulmaz bir gece yaşadı. Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, konser süresince katılımcılara müzik şöleni yaşattı. Konseri süresince hem müziği hem de dansçılarının performansıyla izleyiciyi coşturan Kenan Doğulu, “Baş Harfi Ben” şarkısında, “Sen benim başıma gelen en güzel şey” diyerek hayranlarını işaret etti. “Erzurum’a kaçıncı gelişim bilmiyorum ama her seferinde daha güzel oluyorsunuz” diyerek dinleyicilere teşekkür eden Doğulu, bir dinleyicisinin açtığı “Kenan Abi, şapkayı unutma!” pankartı üzerine, başındaki şapkayı hayranına hediye etti.  /

Ömer KARATAŞ