SİYASET Haber Girişi : 06 Aralık 2018 16:51

Zeki Yiğit iddialı çıkışları ile dikkat çekiyor. Ak Parti’de aday adaylarının heyecanlı bekleyişi

Zeki Yiğit iddialı çıkışları ile dikkat çekiyor. Ak Parti’de aday adaylarının heyecanlı bekleyişi
Seçim çalışmalarına son sürat devam eden Ak Partili belediye başkan aday adayları, artık son düzlüğe girdi.Muhtelemen önümüzdeki hafta ülke genelindeki tüm belediye başkan adayları açıklanmış olacak.

Palandöken Gazetesi/Erzurum

Aday adaylarının heyecanlı bekledikleri bu açıklama bir yana diğer yandan da aday adayları ellerinden gelen son çabayı sarfediyor.

Palandöken Belediyesi için Ak Parti’den aday adayı olan Zeki Yiğit de bu isimlerden biri. Otuz yılı aşkın belediyecilik meslek hayatında birbirinden başarılı projelerde ve görevlerde hizmet veren Zeki Yiğit, son olarak Palandöken Belediyesi’nde yönetici olarak görev yapıyordu. 31.Mart Yerel Seçimleri için belediyedeki görevinden istifa ederek Ak Parti’den aday adayı olan Zeki Yiğit, en iddialı isimlerden biri olarak gösteriliyor.

Gazeteniz Palandöken’i ziyaret eden Başyazarımız Mehmet Şener ile görüştü ve başkan adayı olması halinde yüksek oranda inandığını belirterek, “Başkan seçilirsem Palandöken’e ve Erzurum’a tarihe geçecek hizmetlere imza atacağım” dedi. 

Etiketler : akparti
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.