GÜNDEM Haber Girişi : 18 Mart 2015 10:59

Zekai Kaya resmen aday adayı

Zekai Kaya resmen aday adayı
Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) aday adaylığı başvuruları sürerken, Zekai Kaya da resmen aday adayı oldu.
Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) aday adaylığı başvuruları sürerken, Zekai Kaya da resmen aday adayı oldu. MHP Genel Merkezi'ne giderek aday adaylığı başvurusunu yapan Zekai Kaya, "7 Haziran'daki seçimler inşallah ülkemizin, milletimizin ve yarınlarımızın hayrına sonuçlanacak. Biz de bu süreçte mücadelemize devam edeceğiz" dedi. 
MHP'de Erzurum Milletvekilliği için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. 12 Mart'ta başlayan resmi başvuru halkasına, MHP Erzurum İl eski Başkanı Zekai Kaya da dahil oldu. Aday adaylığı başvurularının parti genel merkezinde yapılıyor olması nedeniyle Ankara'ya çıkarma yapan Zekai Kaya, resmi başvuru dosyasını parti organlarına teslim etti. Beraberindeki partililerle birlikte genel merkezde de büyük ilgi gören Zekai Kaya, başvurusunun ardından yaptığı açıklamada 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin önemine değindi.
ZEKAİ KAYA: PERDELERİN YIRTILMA ZAMANIDIR
Türkiye'nin sıkıntılı bir siyasi dönemeçten geçtiğinin altını çizen MHP Erzurum Milletvekili aday adayı Zekai Kaya, "Türkiye'nin içinde bulunduğu durum, müdahale edilmemesi halinde ileride telafisi mümkün olmayan yaralara sebebiyet verecek ve milletimiz büyük sıkıntılar içerisine sürüklenecektir. Neredeyse her gün ayrı bir algı operasyonuna muhatap bırakılan milletimiz, suni gündemler ve yapmacık politik atraksiyonlarla aldatılmaya ve kandırılmaya çalışılmaktadır. Bu algı atmosferini aşmanın ve milletimizin gözüne çekilmek istenen perdenin yırtılma zamanı artık gelmiştir. Allah'ın izniyle de o gün yakındır" diye konuştu.
"ERZURUMLULUK BİZİM KİMLİĞİMİZ"
Aday adaylığı ile ilgili olarak da, "Biz kendimizi bildik bileli bu davanın ve bu mücadelenin içerisindeyiz. Bugüne kadar partimizin çeşitli kademelerinde görev yapmış olmaktan duyduğumuz övünç, kıvanç ve mutluluk, kelimelerle tarif edemeyeceğimiz kadar büyüktür. Kimliğimiz gibi taşıdığımız Erzurumluluk bilinci ve şuuruyla Dadaşlar diyarı Erzurum'u Ankara'da temsil etme arzusundayız. Allah hayırlı uğurlu etsin, yar ve yardımcımız olsun inşallah" ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.