SPOR Haber Girişi : 16 Nisan 2015 12:15

Yönetimden taraftara müjde

Yönetimden taraftara müjde
K. Maraş BBSK maçında 20 bini aşkın taraftarın stada gelmesi sonucu yaşanan izdihamın Pazar günü Ankara Demirspor maçında yaşanmaması için BB Erzurumspor yönetimi ve GHSİM düğmeye bastı.
K. Maraş BBSK maçında 20 bini aşkın taraftarın stada gelmesi sonucu yaşanan izdihamın Pazar günü Ankara Demirspor maçında yaşanmaması için BB Erzurumspor yönetimi ve GHSİM düğmeye bastı. Yarından itibaren Cumhuriyet Caddesi'nde maç bileti satışa sunulacak. 
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Pazar günü Erzurum'da oynanacak olan BB Erzurumspor- Ankara Demirspor maçı öncesinde Erzurum Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen başkanlığında bir toplantı yapıldı. Toplantıya Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Tamtürk, GHSİM Müdür Vekili Şinasi Polat, Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Muzaffer Şahin, BB Erzurumspor Yöneticisi Kadir Ovat ve Dadaşlar Grubu Lideri Zafer Lömenler katıldı. Toplantının ardından BB Erzurumspor yönetimi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Pazar günü maç saatinde izdiham yaşanmaması ve taraftarın maça rahat girebilmesi için Cumhuriyet Caddesinde yarından itibaren maç bileti satılacak. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Şinasi Polat, Pazar günü stat önünde izdiham olmaması ve bilet gişelerinde fazla beklenilmemesi için Cumhuriyet Caddesi'nde Dumlu AVM önünde ve Yakutiye Kent Meydanında maç biletlerinin satışa sunulacağını söyledi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Şinasi Polat, maç günü saat 11.00'da statyumda bilet satışlarının yapılacağını ve saat 12.00'den itibaren de tribünlere taraftar alınacağını belirterek, statyum gişelerinde izdiham yaşanmaması için taraftarlarada büyük sorumluluk düştüğünü söyledi. Polat, ''Pazar günü taraftarımızın maça kolay girebilmesi için her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Taraftarımız biletlerini erkenden alsın ve stada erken giriş yapsın. Şehrimizin takımı BB Erzurumspor'u sportmence destekleyerek, kulübümüze zarar getirici hareketlere müsamaha göstermesinler" dedi.
Etiketler : erzurumspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.