MAGAZİN Haber Girişi : 01 Ocak 2014 11:40

Yeni yıl coşkusu

Yeni yıl coşkusu

Erzurum’da yeni yıl coşkusu bir gün öncesinden yaşanırken, Palandöken’de animatörlerin ateş gösterisi adeta nefes kesti. Palandöken Kayak Merkezi’nde yerli ve yabancı turistler yeni yıl coşkusunu muhteşem gösterilerle yaşadı. Polat Renaissance Oteli’nin pistinde düzenlenen yeni yıl kutlama etkinliğinde, animatörler havai fişek gösterisi eşliğinde ateş şov yaptı. Türk ve Ukraynalı animatörler, sergiledikleri ateş gösterisiyle, kar yağışı altında yerli ve yabancı turistlerin adeta nefeslerini kesti.

Ağızlarına benzin doldurarak ateş çıkaran animatörler zaman zaman da yanma tehlikesi geçirerek zor anlar yaşadı.

Erzurum Palandöken Kayak Merkezinde yerli ve yabancı turistler yeni yılı 1 gün öncesinden kar yağışı altında meşaleli kayak gösterisi eşliğinde halaylar çekerek, gangnam style dansı yaparak coşkuyla kutladılar. 

2014 yılına saatler kala Palandöken Kayak Merkezinde yeni yıl coşkusu yaşandı. Polat Renaissance Otelin pistinde düzenlenen yeni yıl kutlama etkinliğinde ilk olarak yerli turistlerin yanı sıra Rus, Ukrayna, Polonya ve İranlı turistler müzik eşliğinde çılgınca eğlendiler. Halaylar çeken, gangnam style dansı yapan turistler yeni yılın coşkusunu 1 gün önceden yaşadılar.

Kayak hocalarının yaptığı meşaleli kayak gösterisi adeta nefes keserken turistler bu anı fotoğraflayabilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.