EĞİTİM Haber Girişi : 16 Eylül 2013 12:08

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞENLİKLERLE BAŞLADI

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞENLİKLERLE BAŞLADI

2013-2014 eğitim-öğretim yılı bugün çalan ders ziliyle başladı. Öğrenciler ve öğretmenler üç ay süren yaz tatilinin ardından bugün, 13 Haziran 2014’e kadar sürecek yeni eğitim-öğretim yılı maratonuna başladı. 
Kültür Kurumu İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Üzeyir Demir, "Bilindiği üzere okulların açıldığı ilk hafta ilköğretim haftası olarak kutlanmaktadır. İlköğretim, ilk okuma yazmanın öğrenildiği, her türlü bilgi, beceri ve olumlu davranışların temelinin atıldığı kurumdur. Bu sebeple her yıl ilköğretim haftasının coşkulu bir şekilde kutlanması ülkemiz ve milletimiz için daha bir önem arz etmektedir. Ülkemizin geleceğini ele alacak, yarınlarımızı şekillendirecek olan öğrenciler, öğretmenlerimizin ellerinde yoğrulup onların bilgi birikimlerinden faydalanarak iyi bir eğitimden geçip ülkemiz adına başarı yakalayacağımıza eminim. 2013-2014 eğitim-öğretim yılının ülkemize, milletimize, tüm öğrenci ve öğretmen arkadaşlarıma sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle hayırlı olmasını dilerim." şeklinde konuştu.
Yapılan programa veliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Programda düzenlenen etkinliklerle öğrenciler büyük motive içinde ders başı yaptı.