GÜNDEM Haber Girişi : 22 Mart 2017 12:47

Yazarımızı Cumhurbaşkanı ayakta alkışladı

Yazarımızı Cumhurbaşkanı ayakta alkışladı
Palandöken Gazetesi yazarlarından Zekiye Çomaklı "Kadın ve Demokrasi" konulu konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ayakta alkışlandı.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi'nin katılımıyla bu sene ikincisi gerçekleşen "Kadın ve Demokrasi Buluşması"nı düzenledi.Kadın ve Demokrasi Buluşması'nın ikincisinde Türkiye'nin farklı illerinden kadın alanında faaliyet gösteren 200'e yakın sivil toplum kuruluşu ve 15 bin kişi "Evet Kadın Varsa Demokrasi Var" sloganıyla bir araya geldi.

Programda ilk olarak TRT İstanbul Radyosu Korosu Sanatçıları "Kadın Sanatçılardan Kadın Türküleri" seslendirdiler. Konserin ardından günü Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan salona gelerek buluşmaya gelen konuklara karanfil dağıttı. Program, Batman Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Gülhan Bağrıyanık ve Palandöken Gazetesi Yazarlarından,Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı'nın konuşmaları ile devam etti.


Gazetemizin yazarlarından Çomaklı " kadın insanlık mektebinin ilk öğretmenidir, vizyon ve misyon sahibi, adet ve törelerine bağlı, gelenek ve göreneklerine uygun vatanın yılmaz bekçilerini yetiştiren Anadolu kadınları olarak diyoruz ki "kadınsız demokrasi olmaz". Dedi. Konuşmasının ardından;

Fırat nehri dadaşların gözyaşı

Karasuya evet, Aras'a evet

Şehitlerin başında var karataşı

Vatanıma evet bayrağa evet

 

Dadaş kızı derler benim adıma

Vatanı korumak var muradımda

Başkomutan çıkmış milleti ile meydana

Başbakana evet Bakana evet

 

Nene hatunlarız, biz Mevla'ya inandık

Terör belasından usandık yandık

Referandum günü gelince sandık

İnandığımız yüce davaya evet


Diyerek "EVET" DİYECEKLERİNİ BELİRTEN Çomaklı'yı Cumhurbaşkanı Erdoğan ayakta alkışlayarak Çomaklı sahneden inene kadar bekledi ve süre daha sohbet ederek "Erzurum'da görüşmek üzere" diye söz aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.