EĞİTİM Haber Girişi : 20 Temmuz 2015 16:38

YAZ OKULU PROGRAMINA, 101 ÜNİVERSİTEDEN 13 BİN ÖĞRENCİ KATILIYOR

YAZ OKULU PROGRAMINA, 101 ÜNİVERSİTEDEN 13 BİN ÖĞRENCİ KATILIYOR
Atatürk Üniversitesi, bu yıl 101 üniversiteden gelerek Yaz Okuluna kayıt yaptıran misafir öğrencilerle yine bir ilki yaşıyor.
Atatürk Üniversitesi, bu yıl 101 üniversiteden gelerek Yaz Okuluna kayıt yaptıran misafir öğrencilerle yine bir ilki yaşıyor. Diğer üniversitelerden, 2 bin 500 öğrencinin ön kayıt yaptırdığı Yaz Okuluna, 13 bin 200 öğrenci kesin kayıt yaptırdı. 
Yaz Okulu programında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi'nde yoğunluk yaşanırken, toplamda 91 programda eğitim devam ediyor.
Açılan yaz okuluyla, eğitim ve öğretim kapasitesini artırmayı amaçladıklarını ifade eden Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, "Herhangi bir dersten başarısız olan öğrencilerimize, bu dersleri telafi edebilme olanağı sağladığımız ve 4 yıldan daha az bir sürede öğrencilerimizin mezun olmalarına imkân verdiğimiz bu programa devam eden öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.