GÜNDEM Haber Girişi : 03 Mart 2015 08:21

Yakutiye'den anlamlı sergi

Yakutiye'den anlamlı sergi
Yeşil Ay haftası nedeniyle Yakutiye Belediyesinin katkılarıyla Yakutiye Kent Meydanında etkinlik düzenlendi. Hafta nedeniyle alanda uyuşturucu ve sigara alışkanlığının olumsuz etkilerini yansıtan resimlerin yer aldığı sergi açıldı.
Yeşil Ay haftası nedeniyle Yakutiye Belediyesinin katkılarıyla Yakutiye Kent Meydanında etkinlik düzenlendi. Hafta nedeniyle alanda uyuşturucu ve sigara alışkanlığının olumsuz etkilerini yansıtan resimlerin yer aldığı sergi açıldı. Programa katılan ilkokul öğrencilerine Belediye Başkanı Ali Korkut, bisküvi ve kek dağıttı. Öğrencilerin toplumun geleceği olduğunu belirten Korkut, "Toplum ve fert olarak onlara sahip çıktığımız ölçüde geleceğimizi garanti altına almış olacağız. Çeşitli uyuşturucunun pençesine düşmüş gençlerimize de sahip çıkmak toplumsal görevimizdir" dedi. 
Yakutiye Belediyesi tarafından desteklenen "Yeşil Ay Haftası" etkinlikleri Yakutiye Kent Meydanında gerçekleştirildi. Etkinlik nedeniyle İtalyan bir sanatçıya ait uyuşturucunun ağına düşmüş insanların dram dolu anlarından kesitlerin görüldüğü tablolar Kent Meydanında sergilenmeye başladı. Yeşil Ay Derneği Erzurum Şube Başkanı Mustafa Erinkarlı, etkinliklerin Yakutiye BElediyesinin destekleriyle gerçekleştirildiğini belirterek Başkan Ali Korkut'a teşekkür etti. Konuşmalar, bir öğrencinin uyuşturucuyu da konu alan şiirinin ardından resim sergisi gezildi. Programa Vali Yardımcısı Abdurrahman İçyar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Zinnur Şimşek hazır bulundular.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, sigara, uyuşturucu ve benzer zehirlerin sinsi çevrelerden topluma bir zehir olarak aktarıldığına değinerek "Çeşitli zehirlerin ağına düşen insanlarımız bundan mutlu değiller, inanın bilinçli olarak kimse bu zehrin müptelası olmuyor. Bunun için bizlere, topluma ve herkese büyük işler düşüyor. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onlara sahip çıkmalıyız, onların sağlıklı büyümeleri için elimizden geleni yapmalıyız" dedi.
Çocuklara bisküvi ikram etti
Programın ardından Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Yeşil Ay haftası için Yakutiye Kent Meydanında bulunan öğrencilere ve diğer çocuklara bisküvi ikramında bulundu. Çocuklara tek tek kek ve bisküvi ikramında bulunan Ali Korkut, yine çocukları mutlu etmeyi başardı.
Etiketler : sergi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.