ERZURUM Haber Girişi : 12 Nisan 2019 12:28

Yakutiye’de kentsel dönüşüm iki yılda tamamlanacak

Yakutiye’de kentsel dönüşüm iki yılda tamamlanacak
Yakutiye Belediye Başkanı Dr.Mahmut Uçar, önemli bir kısmının Ali Korkut döneminde yapıldığı Yakutiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin iki yıl sonunda bitirilmiş olacağını söyledi.
Nurten Güneş-Palandöken Gazetesi

“Eğitimde gelecek sensin” parolasıyla yola çıkan Eğitim Vakfı yöneticilerini kabulünde konuşan Yakutiye’nin AK Partili yeni belediye başkanı Mahmut Uçar, çekirdek şehir kabul edilen Yakutiye’nin yeni dönemde tarihi ve kültürel dokusuna sadık kalınarak yepyeni bir çehreye kavuşacağını kaydetti.

Eğitim faaliyetleri onursal başkanı Gazetemiz Başyazarı Mehmet Şener ve yönetim kurulu üyeleri eğitim danışmanı Yavuz Demir, işadamı Suat Yalçınkaya, işadamı Serdar Turhan ve işadamı Kasım Taber’i kabulünde konuşan Başkan Mahmut Uçar, Erzurum’un çok ciddi potansiyele sahip bir şehir olduğunu vurgulayarak, bu zenginliğin şehrin kalkınmasında ve gelişmesinde etkin biçimde kullanılması gerektiğini kaydetti.

Seçmenin çok yüksek desteğiyle belediye başkanlığı görevine seçildiklerini hatırlatan Uçar, “Mazeret üretmeden hizmet sunmalıyız ve bu hizmeti sunarken de adaletten ayrılmamalıyız, şehrin bir noktasına değil, dört bir yanına eşit biçimde hizmet götürmeliyiz ve bu uğurda kararlıyız, görev süremiz bitene kadar bu minval üzere çalışacağız” dedi. 
Etiketler : yakutiye
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.