ERZURUM Haber Girişi : 06 Kasım 2017 10:53

Yakutiye, kardan önce iki köyü asfaltla buluşturmak istiyor

Yakutiye, kardan önce iki köyü asfaltla buluşturmak istiyor
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi Soğukçermik ve Güzelova köy/mahallelerine kar yağışından önce asfalt atmak için çalışıyor.
Belediye Başkanı Ali Korkut, çalışmaları incelerken, bütün ekiplerin iki köye yoğunlaştığını söyledi. 
Korkut, "Kar yağışı başlamadan önce iki köyümüzde çalışmaları tamamlamak istiyoruz" dedi.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, köy/mahallelerde asfalt çalışmalarının hızlandırıldığını belirtti. Belediye ekipleri son olarak Suğukçermik ve Güzelova köylerinde çalışma başlattı. Asfalt atılmadan önce köy içi yollar araçlarla düzeltiliyor. İlk çalışmanın ardından yollara malzeme serilerek asfalta hazır hale getiriliyor. Malzeme serilmesinin ardından asfalt çalışması başlıyor. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, çalışmaların yapıldığı köy/mahallelerde incelemelerde bulundu. Muhtar ve vatandaşlarla sohbet eden Ali Korkut, istek ve talepleri de dinledi.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, köy/mahalleler ile ilgili çalışmaların bir takvim çerçevesinde ilerlediğini ifade ederek "Merkezde ve köy/mahallelerimizde bir düzen içerisinde çalışma yapıyoruz. Asfalt ve yol çalışmasında takvimin sonuna geliyoruz. Kar yağışı başlamadan Soğukçermik ve Güzelova köylerimizde asfalt çalışmasını bitirmek istiyoruz. İnşallah, bu iki köy/mahallemizde toz ve çamurdan kurtulmuş olacak" şeklinde konuştu.
Etiketler : yakutiye
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.