SİYASET Haber Girişi : 06 Mayıs 2018 23:31

Ve siyaset demleniyor

Ve siyaset demleniyor
İttifaklar tamam, Erzurum'da liste yarışı ve heyecanı yaşanıyor.
24 Haziran'da seçime girecek olan partiler, ülke çapında hazırlıklarını tamamlayarak sahaya inerken, Erzurum'da da partilere adaylık için müracaatlar beklenenin üstünde çıktı. 141 başvuru ile rekor kıran Ak Parti temayüle gitti. İYİ Parti ise bugüne kadar 20'yi bulan aday adayı başvurusu ile iddialı olarak hazırlanırken, Saadet Partisi de 25 aday adayı ile dikkati çekiyor.
Cumhurbaşkanlığı adayları için Erzurum'da imzaya koşan İyi Parti ve Saadet Partisi seçmenlerinin tahminlerden çok oluşu, önümüzdeki günlerde kentte siyaset ateşinin yükseleceğinin göstergesi olarak görülmekte. Seçim hazırlıklarına hız veren parti teşkilatları, kendilerini anlatmak için esnaf ziyaretlerine başladı.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, bu kez de ülke genelinde ve kentte zaferle çıkacağız, derken İyi Parti İl Başkanı İbrahim Dumlu, tüm inanç ve güvenimizle hazırız, Erzurum sürpriz yapacak, diyor. Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık ise, Milli Görüş'ün görüşünden vazgeçmeyeceğinden emin. MHP ve CHP de liderleri ve listelerinde yer alacak isimleri ile Erzurum'da yol kat etmeye çalışacaklar.
Etiketler : seçim
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.