ASAYİŞ Haber Girişi : 08 Ağustos 2018 13:01

Van’da terör operasyonu: 1'i ölü, 2 PKK’lı terörist ele geçirildi

Van’da terör operasyonu: 1'i ölü, 2 PKK’lı terörist ele geçirildi
Van’ın Gürpınar kısalından jandarma ekipleri tarafından PKK/KCK teröristlere yönelik düzenlenen operasyon sonucu çıkan çatışmada 1 terörist ölü olarak ele geçirilirken, 1 terörist ise silahıyla birlikte yaralı olarak teslim oldu.
Van Valiliğinden yapılan açıklamada, “Van İl Jandarma Komutanlığınca, Gürpınar ilçesi Elemeği Mahallesi kırsalında, 8 Ağustos 2018 tarihinde, duyarlı vatandaşlarımız tarafından jandarmaya verilen bilgiler doğrultusunda, Şehit Jandarma Çavuş Serdar Yeşilyurt operasyonu icra edilmiştir. Söz konusu operasyon sırasında 2 bölücü terör örgütü PKK/KCK mensubu ile temas sağlanmış, çıkan çatışmada 1 terörist silahı ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiş, 1 terörist ise silahıyla birlikte yaralı olarak teslim olmuştur. Bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik terörle mücadele faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir." ifadesi kullanıldı.(iha)
Etiketler : van
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.