ERZURUM Haber Girişi : 09 Kasım 2017 11:01

Vali Azizoğlu: "Atatürk'ü, ölümünün 79. yılında rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz"

Vali Azizoğlu:
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Vali Azizoğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:
"Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 79. yılında rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz.
Yalnızca bizin tarihimiz değil, dünya tarihi açısından istisna şahsiyetlerden biri olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, elde ettiği zaferler ve kurucusu olduğu Cumhuriyetimiz ile saygın bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır.
Bugün O'nun işaret ettiği çağdaş aydınlık yolda, milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek, Cumhuriyetin kazanımlarının bilinciyle, gösterdiği yolda yürümeye devam ediyoruz.
Hızlı değişimlerin ve çeşitli olayların yaşandığı dünyamızda, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun; asil Türk Milletine yakışır şekilde, saygın, onurlu bir duruş sergileyerek, her şeyden önce iç huzuru sağlamaktan ve emeğimizi, enerjimizi heba etmemekten geçtiğini kesinlikle unutmamalıyız.
Bunun içinde geçmişten ders alarak; hangi düşüncede, hangi partide, hangi renkte, hangi dilde, hangi dinde ve hangi mezhepte olursa olsun birbirimize saygılı olmayı, birbirimizi kabullenmeyi ve kucaklamayı bilmeliyiz.
Çünkü yüce Milletimizin tüm fertleri hür ve mutluluk içinde yaşamayı hak ediyor.
Büyük Önderimiz Atatürk'ü, ölümünün 79. yılında bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyor, Erzurum Halkı'na, Milletimize ve tüm insanlığa barış ve huzur temenni ediyorum"
Etiketler : vali erzurum
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.