GENEL Haber Girişi : 16 Nisan 2018 13:21

Vali aş evinde kendi elleriyle yemek dağıttı

Vali aş evinde kendi elleriyle yemek dağıttı
Erzurum’da sığınmacı olan Afganlı aileler, aş evinde karınlarını doyuruyor
Günlük 600 kişilik 3 çeşit sıcak yemeğin ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığı Ebu İshak Vakfı Aşevini ziyaret edip kendi elleriyle yemek dağıtan Vali Seyfettin Azizoğlu, “Kadim şehir olan Erzurum’da ihtiyaç sahibi, muhtaç ailelerimizin, ilimizde yaşayan Afganlı göçmenlerin mağdur olmamaları için onların yanındayız” dedi. 
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, beraberindeki kurum amirleriyle birlikte Ebu İshak Vakfı Aşevini ziyaret etti. 
Aşevine gelen dar gelirli ailelere kendi elleriyle yemek dağıtımını gerçekleştiren Vali Azizoğlu, aileler hakkında vakıf çalışanlarından bilgi aldı. 
Vali Azizoğlu, “Artık yavaş yavaş Ramazan ayına da yaklaşıyoruz. Erzurum’da kadim şehir olmasının da gereği, bunun en güzel göstergelerinden birisi muhtaç, fakir, ihtiyaç sahibi, buraya misafir olan insanların yanında olmamız. Afganistan’dan gelip ilimizde misafir olan göçmenler var. Onların da sıcak yemek ihtiyacı Ebu İshak Vakfı Aşevinde karşılanıyor” dedi. 
Ebu İshak Vakfı Aşevinde, her gün 3 çeşit sıcak yemek çıkarılarak, mağdur ve bakıma muhtaç insanlara yemek hizmeti sunulduğu, günlük 600 kişilik 3 çeşit sıcak yemeğin vakfa kayıtlı bulunan ihtiyaçlı ailelere sefer taslarıyla dağıtıldığı kaydedildi. (iha)
Etiketler : vali aş evi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.