GÜNDEM Haber Girişi : 07 Şubat 2014 09:14

Vali Altıparmak yaralı polisleri ziyaret etti...

Vali Altıparmak yaralı polisleri ziyaret etti...

İki gün önce Ağrı’da kaza yapan ve yaralanan özel harekat polisleri Erzurum’da tedavi görüyor. Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak yoğun bakım ünitesinde tedavileri sürdürülen Özel Harekatçılar Ünal Kayhan ve Hüseyin Kamış’ı ziyaret etti. Bölge Eğitim Hastanesi’nde yaralı polis memurlarının aileleriyle görüşen Vali Altıparmak geçmiş olsun dileklerini iletti. Servis doktorlarından yaralılar hakkında bilgi alan Vali Altıparmak talihsiz kazada hayatını kaybeden Gökhan Kirazlı’ya rahmet yaralılara ise acil şifalar diledi.

Vali Altıparmak’ın yaralı Özel Harekatçıları ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan’da hazır bulundu.

4 Şubat tarihinde Doğubayazıt ilçesine göreve giden Özel Harekat polislerinin içinde bulunduğu araç, yola çıkan köpeğe çarpmamak için sürücünün direksiyonu kırmasıyla takla atmıştı. Yol kenarındaki karlı bölgeye uçan araçtaki 6 polisten Gökhan Kirazlı şehit olmuş, diğer 5 polis ise yaralanarak Ağrı Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Yaralılardan duruma ağır olan Gökhan Kirazlı, kaldırıldığı Ağrı Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehir olmuştu. Yaralılardan durumu ciddi olan Harekatçılar Ünal Kayhan ve Hüseyin Kamış ise Erzurum’da tedavi altına alınmıştı.