GÜNCEL Haber Girişi : 11 Ekim 2008 13:03

Vakıf-Sen den Vakıflar Müdürlüğüne ziyaret

Vakıf-Sen den Vakıflar Müdürlüğüne ziyaret

09.10.2008 tarihinde Genel Başkanımız Hazım Zeki SERGİ, Genel Sekreter İbrahim BATUN Toplu Görüşme ve Mevzuat Sekreteri Rüstem KURMAÇ, Vakıflar Genel Müdürlüğü sendika temsilcilerimiz Halil İNAN ve Ayhan TERZİOĞLU? ndan oluşan heyet tarafından Vakıflar Genel Müdürü Yusuf BAYAZIT makamında ziyaret edildi.

 

Genel Başkan Hazım Zeki SERGİ tarafından ziyarette Vakıflar Genel Müdürlüğü Personelinin; Vakıflar Kanununun yürürlüğe girmesi sonucunda uygulamadan doğan (Şube Müdürlerinin yer değişikliği, Şeflerin VHKİ kadrolarına atanmaları, İş yeri Sendika Temsilcilik odası tahsisi, denge tazminatından doğan sıkıntılar, merkez ve taşra personeli performans ücreti, vb) problemleri ve çözüm önerileri ile ilgili talepler dile getirilmiştir.  

 

Genel Müdür Sayın Yusuf BAYAZIT?ın söz konusu problemlerle ilgili not alarak   tayin konularını inceleteceğini, şeflerle ilgili bir çözüm arayacağını, denge tazminatı ile ilgili maliye bakanlığı nezdinde ortak girişimde bulunacaklarını, sendika işyeri temsilcilik odası verileceğini,  çalışma şartlarındaki sıkıntıların çözümü için sık sık bir araya gelebileceklerini ifade etmiştir.