GÜNDEM Haber Girişi : 21 Ağustos 2017 14:03

Ürdün'e FETÖ teşekkürü!

Ürdün'e FETÖ teşekkürü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ürdün, FETÖ iltisaklı tek okulu derhal kapatarak çalışanlarını da sınır dışı ederek, ülkemize bu mücadelede güzel bir destek vermiştir" dedi, yetkililere teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştireceği Ürdün ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ürdün'e yapacağı ziyaret hakkına bilgiler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kardeşim Ürdün Kıralı Abdullah'ın nazik davetine icabetle inşallah biraz sonra heyetimizle birlikte Ürdün'e hareket ediyoruz. İki ülke arasında 4 yıl aradan sonra devlet başkanı düzeyinde yapılacak olan bu ilk ziyarette ilişkilerimizi daha ileriye taşımak için atılabilecek adımları ele alacağız. Malumunuz en son 2008 yılında başbakanlık görevim sırasında Ürdün'ü ziyaret etmiştim. Ziyaretim Türkiye Ürdün diplomatik ilişkilerinin 70'nci yılına denk gelmesi bakımından da ayrıca anlamlıdır" dedi.

"ÜRDÜN, ÜLKEMİZE FETÖ İLE MÜCADELEDE GÜZEL BİR DESTEK VERMİŞTİR"

"Ürdün'le ilişkilerimizde 2016 yılından itibaren büyük bir ivme yaşanıyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl ülkemizden başbakan düzeyinde gerçekleştirilen ziyaretin ardından bu sene Mart ayında,Ürdün başbakanı ülkemizi ziyaret etmişti. Sonrasında, gerek bakan düzeyinde ziyaretler, gerek işadamları heyetlerinin ziyaretleri de icra edildi. Ürdün FETO iltisaklı tek okulu derhal kapatarak çalışanlarını da sınır dışı ederek, ülkemize bu mücadelede güzel bir destek vermiştir. Ziyaretim vesilesiyle bu destekleri için başta kardeşim Ürdün Kralı kardeşim Abdullah olmak üzere ilgili tüm Ürdün makamlarına bizzat teşekkür etme fırsatı bulacağım" ifadelerini kullandı.(iha)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.