SPOR Haber Girişi : 18 Eylül 2017 01:08

Turnikemiz yok!

Turnikemiz yok!
Takımımız var, stadyumumuz var, seyircimiz var...
Başkaları deniz olmayan yere deniz götürürken, kimileri dağları düz ova yaparken, Erzurum layık olmasına rağmen, sırf sahipsizliği yüzünden kendi takımını bile alkışlayamıyor.
BB. Erzurumspor'un Başkanı Dilaver Yılmaz, passolig uygulamasına geçiş aşamasında turnike yapım sürecinin başlatılması için, çalmadıkları kapı bırakmadıklarını, söyledi.
Turnike için büyük bütçeler gerektiğini söyleyen Başkan Yılmaz, "bizim kısıtlı olan bütçemizi zaten transferlere harcadık ve turnike kurulumu için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yardım istedik; ama diğer şehirlere yaptıklarını bize yapmadılar," dedi. 
Çalmadığımız kapı kalmadı, diyen Başkan Dilaver Yılmaz, "Futbolun bir kente neler kazandıracağını biliyoruz; bizim amacımız Erzurum'u en iyi yerde temsil etmek, bunun için çabalıyoruz," diyerek, turnike yapımı için herkesin ve her kurumun duyarlı davranmasını söyledi. Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynayamamanın dezavantajını yaşıyoruz, diye devam eden Başkan Yılmaz, bunun en kısa zamanda çözülmesi için çaba harcayacaklarını ve destek beklediklerini söyledi. 

Etiketler : erzurumspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.