ERZURUM Haber Girişi : 27 Şubat 2015 00:07

Türkiye'nin gözü Anadolu'nun zirvesinde

Türkiye'nin gözü  Anadolu'nun zirvesinde
Bugün başlayıp iki gün sürecek olan HSYK toplantısına ev sahipliği yapacak olan Erzurum, Pazar günü ise ihracatçıları ağırlayacak.
Bugün başlayıp iki gün sürecek olan HSYK toplantısına ev sahipliği yapacak olan Erzurum, Pazar günü ise ihracatçıları ağırlayacak. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi Türkiye'nin Şubat ayı ihracat rakamlarını Erzurum'da açıklayacak.  ERZURUM hafta sonu iki önemli toplantıya ev sahipliği yapacak. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başkanlığında Erzurum'da toplanacak. Xanadu Snow Wite Otel'de bugün saat 16:00'da başlayacak olan toplantıda önemli konular masaya yatırılacak. Bakan Bozdağ toplantı sonrası kentte gezi ve incelemelerde bulunacak. Valilik , Büyükşehir Belediyesi ve Adliye binasına gidecek olan Bakan Bozdağ, geceyi Erzurum'da geçirecek. Cumartesi günü HSYK genel kurulunun kapanışına katılacak olan Bakan Bozdağ, esnafı ziyaret edip, Dumlu Kapalı Cezaevi'ni ziyaret edecek.  KENTTE ikinci önemli toplantı ise Pazar günü gerçekleştirilecek. TİM ve Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) iş birliği ile organize edilen 'Şubat ayı İhracat Rakamları Basın Toplantısı' 1 Mart Pazar günü Polat Renaissance Otel'de gerçekleştirilecek. Toplantıya İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ile çok sayıda ihracatçı firmaların yöneticileri katılacak. TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Şubat ayı Türkiye ihracat rakamlarını açıklayacak. Dana sonra 5 firmaya 'Başarılı İhracatçı Ödülü' verilecek.
Etiketler : zirve
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.