ERZURUM Haber Girişi : 28 Ekim 2018 20:59

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, Göğebakan'ı tebrik etti

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, Göğebakan'ı tebrik etti
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, üçüncü kez Baro Başkanı seçilerek büyük bir başarıya imza atan Talat Göğebakan’ı tebrik etti.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, üçüncü kez Baro Başkanı seçilerek büyük bir başarıya imza atan Talat Göğebakan'ı tebrik etti. Feyzioğlu, Erzurum'da düzenlenen törenle stajlarını tamamlayan avukatlara sertifikalarını verdi.

47'nci Olağan Genel Kurulu'nda sandık başına giden avukatlar, 403 oyla Talat Göğebakan'ı üçüncü kez başkan seçti. Erzurum'a gelen TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Baro Başkanı Talat Göğebakan'ı tebrik etti. Feyzioğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Göğebakan Yönetim Kurulu üyelerini tanıtarak baro ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İki yılda bir yapılan baro seçimlerinde üçüncü kez başkan seçilen Talat Göğebakan'ı tebrik eden TBBB Metin Feyzioğlu, "Sizi ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Yıllardır başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Biz bir aileyiz. Bundan böylede çalışmalarımızı el ele verip sürdüreceğiz" diye konuştu.

Feyzioğlu, daha sonra Göğebakan ile birlikte Baronun sosyal tesislerinde düzenlenen sertifika törenine katıldı. Feyzioğlu, 1 yıllık stajlarını başarı ile tamamlayan avukatlara sertifikalarını vererek meslek hayatlarında başarılar diledi.

Etiketler : baro
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.